ОПАСЕН ИНЦИДЕНТ: Жена едва не се потроши в автобус след внезапна спирачка на бесен шофьор

Инциденти

ОПАСЕН ИНЦИДЕНТ: Жена едва не се потроши в автобус след внезапна спирачка на бесен шофьор

9253
на 24.01.2021
ОПАСЕН ИНЦИДЕНТ: Жена едва не се потроши в автобус след внезапна спирачка на бесен шофьор
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Пловдивчанка е изживяла истински ужас, след като едва не се потрошила в градски автобус след внезапна спирачка. Все пак не се разминала без хич и слязла от рейса с цицина и охлузвания. До опасния инцидент се стигнало заради невнимателното каране на шофьора. 

препоръчано

Водачът на автобус №66 гледал нервно в огледалото и държал крака си на газта, когато внезапно пред него изскочил легнал полицай и той натиснал спирачката.

"Жената, която беше права, падна на пода на автобуса и се удари, а шофьорът й каза да бъде по-внимателна. Той караше като бесен. Всеки ден минава по този път, нима не знае за легналия полицаи?“, разказва пред "Марица" друга пътничка в злополучния рейс.

При падането си, пътничката получила охлузвания по тялото и ударила главата си и й се появила цицина.

 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за събота - личните отношения на Стрелците им създават проблеми, Рибите подвластни на чувствата САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за събота - личните отношения на Стрелците им създават проблеми, Рибите подвластни на чувствата
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Асеновград: Никой, освен нас, не желае да има правителство - Промяната искат да излъжат, че изборите са били опорочени (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Асеновград: Никой, освен нас, не желае да има правителство - Промяната искат да излъжат, че изборите са били опорочени (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 1
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК