ОПАСНА АФЕРА: Бивш любовник на Азис изпял сина на Гълъбин Боевски

Крими

ОПАСНА АФЕРА: Бивш любовник на Азис изпял сина на Гълъбин Боевски

58599
на 13.04.2019
ОПАСНА АФЕРА: Бивш любовник на Азис изпял сина на Гълъбин Боевски
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Бивш любовник на фолкзвездата Азис стои в дъното на ареста на Пол Боевски, син на печално известния ни олимпийски шампион Гълъбин Боевски, пише столичен седмичник. Преди дни 27-годишният наследник на щангиста бе закопчан при зрелищна полицейска акция операция в София. При последвали обиски в джипа на Пол и в два апартамента, обитавани от него и от съпругата му Вилияна, криминалистите откриха 50 грама наркотици - 20 пакетчета кокаин, още толкова амфетамин, както и марихуана. 

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

препоръчано

Източник на изданието от столичния ъндърграунд разкрива, че операцията срещу Пол Боевски е била инспирирана от Костадин Йорданов - Коце Ламята, който преди няколко години влезе в светските хроники като интимен приятел на Азис.   

Криминалистите, участвали в задържането на Пол Боевски, Коце Ламята и на неговия син Виктор, разследват версията, че със заловените наркотици на триото е трябвало да захранят лишените от свобода в затворническото общежитие в Казичене.

Именно там е въдворен от няколко месеца Коце Ламята, който миналата пролет бе осъден на 3 години затвор за пласиране на дрога. Здравенякът бе сгащен на 17 октомври 2012 г. с 10 грама хероин и 7 грама кокаин. След 6-годишен съдебен процес Костадин Йорданов получи осъдителна присъда, която вече излежава в затворническото общежитие.

Ченгетата следили Коце Ламята при ареста на Пол Боевски, разкри източник от МВР. До криминалистите достигнала оперативна информация, че бившият възлюбен на Азис снабдява съкилийниците си с опиати, които вкарва по неведоми пътища зад решетките.

Така при поредното излизане на Йорданов от пандиза цивилни служители от сектор „Наркотици“ към СДВР започнали да го наблюдават. Когато го видели да се качва в джип БМВ „Х3“ пред автомивка в „Слатина“, ченгетата спрели за проверка возилото. След обиск намерили кокаин, марихуана и екстази, скрити във фенерче. Според обясненията на Виктор, синът на Коце Ламята, наркотиците били за лично ползване на татко му. Количеството дрога обаче е прекалено голямо, за да бъде третирано като за лична консумация.

Според данни на полицията след влизането на Коце Ламята в затвора миналата година неговия наркобизнес бил поет от сина му Виктор и наследника на Гълъбин Боевски – Пол. Младежите работели в района на кварталите „Красно село“ и „Овча купел“. Ако разследването се сдобие с нови доказателства, има опасност Пол Боевски и баща и син Йорданови да се сдобият с обвинения за организирана престъпна група, пласираща наркотици.

Пол Боевски влезе в полезрението на медиите преди 11 години – през април 2008-а, когато бе тийнейджър, а татко му – общинар от ГЕРБ в София. Тогава синът на олимпийския шампион от Сидни се простреля с газов пистолет в училище, а заради скандала Боевски бе принуден да се оттегли от политиката.

Три години по-късно – през октомври 2011-а, щангистът бе арестуван на летището в Сао Пауло, Бразилия, с два куфара, натъпкани с кокаин. Той изкара известно време в бразилския затвор, след което незнайно бе върнат в България, без да лежи и ден зад решетките.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи
ПИК TV x
ГОРЕЩО В ПИК! Асен Василев се кълне пред депутатите, че не познава Марин и Стефан Димитрови: Никога не са идвали в Министерството на финансите (НА ЖИВО) ГОРЕЩО В ПИК! Асен Василев се кълне пред депутатите, че не познава Марин и Стефан Димитрови: Никога не са идвали в Министерството на финансите (НА ЖИВО)
ново
Днес: 81
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК