Опасна дупка на околовръстното на Враца всеки ден троши десетки коли (СНИМКИ)

ФОТОГАЛЕРИЯ

Опасна дупка на околовръстното на Враца всеки ден троши десетки коли (СНИМКИ)

2050
на 14.10.2021
Опасна дупка на околовръстното на Враца всеки ден троши десетки коли (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

Опасна дупка на околовръстното на Враца всеки ден троши десетки коли.
За огромния трап сигнализираха потърпевши шофьори, съобщава "Булнюз".

препоръчано

Дупката се намира на обхода, в лентата за движение в посока Монтана, на моста при кръстовището за село Косталево и е дълбока половин метър.

По думи на един от водачите, който пътува по трасето всеки ден, дълбокият трап се е появил преди около 10 дни, вследствие на силния дъжд, който се изля. Той разказа, че вчера, около 17 часа, докато пътувал за Враца, в дупката били скочили 10 коли и всички си спукали гумите, което наложило да аварират на пътя. Турски камион бил в същата проблемна ситуация заради компрометирания участък, а в момента на мястото има ТИР, който освен спукани гуми е и с повреди и по ходовата част.
На дупката вече е поставена импровизирана сигнализация, а водачите, които пътуват всеки ден, знаят, че е там и я избягват, но останалите им колеги чупят колите си.
Това не е единствената опасна дупка около Враца, която създава предпоставка за по-сериозни инциденти.
„Трябва ли някой да загине, за да бъде направена дупката?“, пита възмутеният водач, който всеки ден, минавайки от там, вижда повредени автомобили.
Шофьорите молят от Областно пътно управление във Враца спешно да изпратят докладна до АПИ, за да им бъдат отпуснати средства за спешен ремонт в натоварения участък, преди да е станал фатален инцидент.

Сподели:
Бомба x
Причини да се чувствате като в капан във връзката си Причини да се чувствате като в капан във връзката си
ПИК TV x
Проф. Герджиков за провала на Радев и хората му: Действията на правителството са плод на паника, страх и некомпетентност (ВИДЕО) Проф. Герджиков за провала на Радев и хората му: Действията на правителството са плод на паника, страх и некомпетентност (ВИДЕО)
ново
Днес: 92
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това