ОПАСНО ВРЕМЕ! Обявиха жълт и оранжев код за силен вятър в половината страна (КАРТА)

Епицентър

ОПАСНО ВРЕМЕ! Обявиха жълт и оранжев код за силен вятър в половината страна (КАРТА)

42881
преди 5 часа
ОПАСНО ВРЕМЕ! Обявиха жълт и оранжев код за силен вятър в половината страна (КАРТА)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Месец октомври започва със силен вятър. Синоптиците са обявили жълт за областите: Видин, Монтана, Враца, Плевен, Велико Търново, Русе, Бургас, Пазарджик, Пловдив, Стара Загора, Сливен, Ямбол, София град, София област, Ловеч и Габрово. 

препоръчано

Оранжев код ще бъде в сила в областите Варна, Добрич, Търговище, Шумен, Разград и Силистра.

Максималните температури ще са между 16° и 21°, за София – около 16°.

Над Черноморието преди обяд облачността ще бъде променлива, по-често значителна над северния участък, където на отделни места ще превали дъжд. След обяд ще преобладава слънчево време. Ще продължи да духа умерен, а по северното крайбрежие и временно силен вятър от запад-северозапад. Максималните температури ще са между 16° и 21°. Температурата на морската вода е 21°-23°. Вълнението на морето ще бъде 2-4 бала.

В планините ще преобладава слънчево време. Преди обяд по високите части все още ще има променлива облачност. Ще продължи да духа силен северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 11°, на 2000 метра - около 6°.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Ето го ексклузивния хороскоп на Алена за първия ден на октомври - Везните да внимават как си харчат парите, Стрелците срещат различни трудности САМО В ПИК: Ето го ексклузивния хороскоп на Алена за първия ден на октомври - Везните да внимават как си харчат парите, Стрелците срещат различни трудности
ПИК TV x
Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО) Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО)
ново
Днес: 57
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК