ОПАСНИ ВРЪЗКИ! Съветничка на Радев развела Плевнелиев! Бившият президент криел афера и със секретарката си

БЪЛГАРИЯ ДНЕС

ОПАСНИ ВРЪЗКИ! Съветничка на Радев развела Плевнелиев! Бившият президент криел афера и със секретарката си

85346
на 18.10.2017
ОПАСНИ ВРЪЗКИ! Съветничка на Радев развела Плевнелиев! Бившият президент криел афера и със секретарката си
Автор:   ПИК

Съветничката на Румен Радев, Ирина Гъркова, има пръст в развода на Росен Плевнелиев. Красивата Ирина е консултант на генерала по въпросите на културата и духовността. Тя е заемала същата длъжност и в мандата на Плевнелиев. 

препоръчано

Въпреки, че пазели връзката си в дълбока тайна, интриганти от "Дондуков" 2 разбрали за отношенията им и услужливо снесли информацията на Юлияна Плевнелиева. Говори се, че това бил моментът, когато тя окончателно решила да се разведе.

Гъркова е бивша говорителка на Министерството на правосъдието и влиза в администрацията на Плевнелиев през януари 2012 г. по покана на вицето Маргарита Попова. По това време държавният глава вече е в обтегнати отношения с половинката си, тъй като тя е против участието му в президентските избори. 

Прясно назначена за културна съветничка, Ирина бързо успява да влезе под кожата на Плевнелиев. Той все си намирал поводи да вика сексапилната Гъркова в кабинета си, макар по време на мандата си да говореше за всичко друго, само не и за култура. 

Преди да се захласне по чернокосата Ирина, Плевнелиев се заплесвал и по прессекретарката си Мария Иванова, твърдят пред седмичник дългогодишни чиновници в президентската институция. На "Дондуков" 2 тя била известна като "Първата дама", а президентът й разрешавал да ползва охрана от НСО о автомобили със специален режим на движение. 

Сподели:
Бомба x
Ето ги признаците, по които да познаете дали сте приоритет, или просто забежка Ето ги признаците, по които да познаете дали сте приоритет, или просто забежка
ПИК TV x
САМО В ПИК TV! Емил Георгиев разкри как Петков и Василев опитвали да превземат Екогласност: Искаха да сме им мандатоносител срещу места в листите, признаха, че е президентски проект (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) САМО В ПИК TV! Емил Георгиев разкри как Петков и Василев опитвали да превземат "Екогласност": Искаха да сме им мандатоносител срещу места в листите, признаха, че е президентски проект (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 305
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това