ОПАСНО ВРЕМЕ! Живакът скача до 38 градуса, удрят бури с градушки, 18 области "светват" в жълто (КАРТИ)

Акценти

ОПАСНО ВРЕМЕ! Живакът скача до 38 градуса, удрят бури с градушки, 18 области "светват" в жълто (КАРТИ)

74772
на 03.08.2024
ОПАСНО ВРЕМЕ! Живакът скача до 38 градуса, удрят бури с градушки, 18 области светват в жълто (КАРТИ)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

През днешния ден над западната половина от страната и Лудогорието ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и ще има краткотрайни валежи от дъжд и гръмотевици. Ще има условия за градушки. Над крайните източни райони ще е предимно слънчево и ще продължи да духа умерен югоизточен вятър. В останалата част от страната вятърът ще се ориентира от северозапад и ще е слаб, в Дунавската равнина умерен. Максималните температури ще бъдат между 33° и 38°, в София - около 33°. Това съобщават от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ).

препоръчано

Атмосферното налягане ще се повишава и ще е близко до средното за месец август.

По Черноморието ще е предимно слънчево. Ще духа до умерен югоизточен вятър. Максималните температури ще бъдат между 27° и 30°. Температурата на морската вода е 27°-28°. Вълнението на морето ще бъде 2 бала.

Над планините ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и ще има краткотрайни валежи от дъжд и гръмотевици. Ще има условия за градушки. Ще духа умерен вятър от запад-северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 28°, на 2000 метра - около 20°.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците
ПИК TV x
Доц. Стойчев с ТОП АНАЛИЗ пред ПИК TV: Иде вяла и скучна кампания. Компромати и скандали ще има само при... (ВИДЕО) Доц. Стойчев с ТОП АНАЛИЗ пред ПИК TV: Иде вяла и скучна кампания. Компромати и скандали ще има само при... (ВИДЕО)
ново
Днес: 97
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК