Вход
София
Времето в София 0 o C

Опасно! Ретрограден Марс ни докарва инфаркти и инсулти

Опасно! Ретрограден Марс ни докарва инфаркти и инсулти

на 23.06.2018
70723
2
Опасно! Ретрограден Марс ни докарва инфаркти и инсулти
Автор: "Ретро"
23.06.2018
2
70723

Цялата 2018 година е определена от астролозите като парад на ретроградните планети. Макар обратното движение на Меркурий да се счита за най-опасно и да носи най-много негативи на хората, Марс не остава по-назад от него. Червената планета ще стане ретроградна на 27 юни, а влиянието ѝ върху нас ще продължи до средата на август.

В най-голяма степен ретрограден Марс вреди на хората от знаците Овен и Скорпион, защото в астрологията тези знаци се намират под негово управление. Като правило Овните и Скорпионите стават по-малко агресивни, по-малко настойчиви и по-търпеливи. При тях се появява пасивност и склонност да седят със скръстени ръце. За да започнат отново да действат с обичайния си маниер, те трябва да дочакат времето, когато Марс отново ще започне директното си движение, тогава енергията на тази планета ще им помогне и те да се задвижат. Хората, които са родени под други знаци и не се намират под управлението на Марс, могат да се чувстват различно.

Понякога те стават нетърпеливи, импулсивни, стремят се да изпълняват всичко веднага, но това не е разумно поведение. Тъй като пътят на обратното движение на Марс е във Водолей, представителите на този знак също са подложени на влиянието на тази планета. В това време някои са склонни да бъдат раздразнителни. Планетата Марс в астрологията се свързва с агресията, мъжеството, физическата активност, спорта, войната, конфликтите, новите начинания. При ретроградно движение планетата губи своето обичайно направление, нейната енергия се проявява по необичаен, нехарактерен начин. 

Цикълът на ретроградния Марс не е подходящ за дейности, които изискват нормална проява на енергия. Той подкопава жизнеспособността на новото, започнато в този период, независимо дали става дума за бизнес проект, любовен роман, съдебен процес, разрастване на конфликт и др. 

Новият проект няма да се разгърне истински, той ще се задъхва и постепенно ще угасне. Страстната любов, която е започнала в период на ретрограден Марс, рядко завършва с брак, макар в началото да ни се е струвала многообещаваща. Конфликтите, възникващи в този период, имат свойството да се задълбочават и е много сложно да ги разрешите, защото враждебността ще се проявява многократно в бъдеще. Относно юридическите въпроси: при тях възникват множество тънкости, опонентите може да се окажат неочаквано силни. 

Сред особеностите на периода на ретрограден Марс е и че новите проекти и планове могат да се забавят или да се развиват не така, както сте очаквали.

Нивото на енергичност намалява, могат да се случат семейни нещастия и войни заради импулсивни постъпки и гневни изблици. Хората, повече от обикновено, са подложени на стрес, а той оказва негативно въздействие върху състоянието на здравето. В този период се засилват болестните състояние на нервна почва – сърдечни болести, инсулти, язви и псориазис.

 

Сподели:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
На кого имате доверие?
Общо гласували: 17935
архив

Попитали радио Ереван:
- Коя е основната причина за снега в Испания?
Радиото отговорило:
- Пърхотът на някои хора...

x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Валери Симеонов приветства новите мерки срещу коронавируса, но има забележки: Детските площадки и басейните са опасни, БСП масово не носят маски в залата (ОБНОВЕНА)
x
Ето какво искат мъжете в леглото
x