Оперираха гимнастичката Лаура Траатс

Животът днес

Оперираха гимнастичката Лаура Траатс

8927
на 02.12.2021
Оперираха гимнастичката Лаура Траатс
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Оперираха гимнастичката Лаура Траатс. Това съобщи във Facebook профила си президентът на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева.

препоръчано

„Днес нашата олимпийска шампионка Лаура бе оперирана в Швейцария. Операцията е била успешна и продължила 3 часа. Лаура имаше тежка контузия на врата - дискова херния”, обяснява Раева, която пожелава на гимнастичката бързо възстановяване.

Раева обяснява, че при Лаура е нейният приятел Мартин. „След няколко дни тя ще се премести в клиниката при д-р Сиракова в съседен град, където ще се провежда нейната рехабилитация. Желаем на нашата прекрасна олимпийска шампионка бързо възстановяване! Обичаме те, Лаура!”, завършва председателят на БФХГ.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за първия ден от новата седмица - понеделникът е труден за Лъвовете и носи проблеми на Водолеите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за първия ден от новата седмица - понеделникът е труден за Лъвовете и носи проблеми на Водолеите
ПИК TV x
Нидал Алгафари с гореща прогноза пред ПИК TV: Пеевски отвява Кирил Петков и Костадинов на вота. Променкаджиите влизат в печална битка с БСП за четвърто и пето място (ВИДЕО) Нидал Алгафари с гореща прогноза пред ПИК TV: Пеевски отвява Кирил Петков и Костадинов на вота. Променкаджиите влизат в печална битка с БСП за четвърто и пето място (ВИДЕО)
ново
Днес: 6
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК