Вход
София
Времето в София 18 o C

ОПИТАЙТЕ ТОВА ЗАДЪЛЖИТЕЛНО: Ето как да увеличите удоволствието си във всяка секс фаза

ОПИТАЙТЕ ТОВА ЗАДЪЛЖИТЕЛНО: Ето как да увеличите удоволствието си във всяка секс фаза

на 23.01.2020
10016
2
ОПИТАЙТЕ ТОВА ЗАДЪЛЖИТЕЛНО: Ето как да увеличите удоволствието си във всяка секс фаза
Автор: ПИК
23.01.2020
2
10016

Виж какво се случва с тялото ти, докато изкачва 4-те прага по стълбичката на еротичната възбуда и постави нов рекорд в покоряването на своя чувствен О-о-олимп, докато си тананикаш "Stairway to Heaven"!

Сексът от А до Я - ето какво се случва в четирите фази на насладата

Сексът от А до Я - ето какво се случва в четирите фази на насладата

Макар сексът да предоставя една от най-големите наслади,...

на 04.04.2017

Пробвала ли си да обясниш какво се случва по време на секс на момиче, което все още няма еротично посвещение и се опитва да изкопчи предварителна информация? Тогава знаеш каква каша настъпва в главата и речника ти.

Ами... обливат те топли вълни, сладки тръпки, по някое време губиш картина, хубаво ти е, обаче кога какво се случва точно... в общи линии, не можеш да дадеш подробен отчет, нали? Е, хвърли око на тази статия – колкото и да не ти се вярва, е научно доказано, че всеки път тялото ти пресича четири конкретни секс фази: начална възбуда, плато, оргазъм и отпускане, в които се държи по един и същи начин.

След като научиш какъв е той, ще се превърнеш в блестящ секс теоретик... и още по-блестящ секс практик. Защото като си наясно с физиологичните особености на отделните етапи на възбуда, през които преминаваш, ще можеш да си доставиш тъкмо типа стимулация, от който имаш най-голяма нужда във всеки един от тях. И в крайна сметка да покориш несравнимо по-сладки и високи плътски върхове.

Фаза 1

НАЧАЛНА ВЪЗБУДА

Това е моментът, в който изведнъж превключваш на еротичен режим, което се случва по следния начин: твоят човек в страстен порив те прегръща, притиска те в обятията си, коленете ти омекват, ти се отпускаш в ръцете му и... Стоп кадър! Все пак, ако разчитахме на такива широкоекранни страсти, щяхме да правим секс веднъж на 1-2 години в най-добрия случай. В реалния живот природата ни е пощадила и ни е дарила с щедро жадно еротично въображение, което се активира от супер безобидни стимули: изкусителна гледка на готини мъжки пръсти и длани, да кажем, палава мисъл или спомен, най-невинно ръкостискане или неволен допир... и готово, вече си настроена на еротична вълна. Всъщност тази фаза спокойно може да стартира и без грам физически контакт, при това напълно успешно. Стига да не пуснеш еротичната вълна на мисълта си покрай ушите си, а напротив, да я яхнеш и да поемеш курса на желанието. Казано по-прозаично, точно сега не му е времето да се замислиш за финалните срокове в офиса или за кофти скандала с вашите, който трябва да изгладиш. И така, след като вече ти е пределно ясно накъде отива работата (а именно към секс), се опитай да получиш временна амнезия. После премини плавно по същество... а именно - направи така, че половинката ти да стимулира следните ти телесни зони, които се активизират в тази първа фаза на възбудата.

Зърната на гърдите настръхват. Притокът на кръв към повърхността на кожата се увеличава, в резултат на което мускулите около зърната се стягат и те щръкват, а цялата повърхност на ареолите става по-тъмна на цвят и супер чувствителна, като реагира и на най-слаб допир. Ето защо на този уводен етап е задължително да се погрижиш  другарчето ти по легло да докосва с длани и устни точно тази плътска точка.

Интимните ти части се пълнят с кръв. Което автоматично прави външната ти точка на удоволствието – клитора, по-голяма, твърда и чувствителна, следователно това е идеалният момент за ръчната или оралната й стимулация в бавно темпо, която ще изстреля нивата на страстта ти в звездна орбита. Същото важи и за големите и малките срамни устни. На тази еротична фаза стените на вагината ти набъбват с цели 30 до 50% и е направо задължително да предприемеш похотлива автостимулация с упражненията на Кегелс. Защото ритмичното свиване и отпускане на мускулите при влагалището (същите, които контролират струята на урината) привлича допълнителна доза кръв към зоната на таза и изпълва чашата на чувствения ти капацитет до ръба на екстаза.

Овлажняваш се. Естествено отделената секреция за женското тяло е това, което е ерекцията за мъжкото и всеки, който не е наясно с това елементарно секс правило, рискува да бере големи ядове в леглото. Понеже на тази фаза в отговор на възбудата шийката на матката и тъканта на вагината набъбват и започват да отделят секрет, който да улесни проникването на пениса. Ако въпросната телесна влага пресъхне, очевидно нещо в процеса на възбудата ти не протича както трябва и се налага да натиснете рязко газта на страстта ти. Може да впрегнеш фантазията си в някой похотлив сюжет, да раздадеш някоя и друга страстна заповед на твоя човек или просто да хванеш ръцете/ главата му и да ги насочиш в любимите си точки. 

Появява се еротична руменина. Благодарение на увеличения приток на кръв към главата често лицето, шията и гръдният кош леко се зачервяват, като това се забелязва обикновено при светлата кожа.

Фаза 2

ПЛАТОТО

Това е пикът на възбудата ти, непосредствено предхождащ оргазма. По ирония на съдбата точно в този момент е важно да... престанеш да го мислиш. Защото неслучайно е казано, че насила хубост не става - ако пришпорваш нещата и се чудиш дали ще стигнеш заветната крайна точка, или не, вероятността да я пропуснеш, клони към 90%. Отпусни се на горещата инерция и остави всичко да се случи от само себе си. Ето как става това в чисто физиологичен план.

Гърдите ти нарастват. Притокът на кръв, който в първата секс фаза „изостряше“ зърната, в тази може да накара целия бюст да увеличи размерите си с до 25%. Естествено, плътта става по-чувствителна, така че сега нежните ласки в тази територия ще ти паснат далеч по-добре от мечешкия, пардон, „мачовския“ подход.

Активизира се и скритият ти ерогенен потенциал. Това е и фазата, в която ускореният приток на кръв разбужда ред местенца плът, различни от половите органи, които са в състояние да ти донесат не по-малко похотливи дивиденти, стига да им се обърне съответното внимание. Ушите, ямките на подмишниците, сгъвките зад коленете, вътрешната част на китките и лактите, страничната част на кръста, шията – повърхността на всички тези телесни части е богато снабдена с нервни окончания и в тази фаза тя се нагорещява в пряк и преносен смисъл, така че насочи ръцете, устните и езика на гаджето си към тези горещи телесни точки.

Клиторът еректира. Точно преди крайната ти чувствена точка клиторалната тъкан се пълни докрай с кръв и се прибира към тазовата кост. Вътрешният край на вагината се разширява с около 10%, а матката се повдига с няколко милиметра, за да се освободи място за пениса.

Мускулите ти се стягат. Тялото ти се напряга, сърдечният ритъм се ускорява и кръвното ти налягане се покачва. Увеличеният приток на кръв кара най-външната третина на вагината да набъбне, а тазовите ти мускули се свиват, смалявайки вагиналния отвор. В този момент гаджето ти трябва да влезе в теб (ако това все още не е станало), за да извлечете дружно максималния чувствен бонус от стегнатостта.

Фаза 3

ОРГАЗЪМ

Макар, че нямаш усещане за време и пространство, губят ти се говор и картина и имаш чувството, че кулминацията на насладата ти ще продължи едва ли не цяла вечност, истината е, че похотливият ти триумф обикновено трае по-малко от минута. За да увеличиш максимално шансовете си да го стигнеш по време на акта, единственото нещо, което се иска от теб, е да поддържаш възможно най-дълго клиторалната стимулация – ако си отдолу, извий таза си назад, за да се триеш в неговата тазова кост, ако си отгоре, извий гръбнака си назад или където и да си, просто хвани ръката на твоя човек и му дай тон да те стимулира ръчно.

Друг невероятно силен чувствен бонус, който задължително трябва да вкусиш сега, е стимулацията на перинеума - зоната плът между вагината и ануса, която се оказва с висок еротичен заряд и при двата пола. Натискът и масажът с кръгови движения на това похотливо местенце „издърпва“ отвора на вагината, като позволява по-дълбоко проникване и по-добър контакт с богато снабдената с нервни окончания горна вагинална стена, на която се намира G-точката.

Губиш контрол върху сетивата си. Силната вълна наслада, която залива тялото ти, блокира способността ти да разсъждаваш рационално. Топлината от таза се разлива радиално, руменината от началната фаза достига апогей и тялото ти поема водеща роля. Остава да се отпуснеш и да оставиш на инстинктите си да си свършат работата.

Гениталните ти мускули се съкращават. Преди твоят човек да се отдръпне от теб, можеш да си доставиш финалната порция удоволствие, като повториш упражненията на Кегелс, които ще донесат допълнително еротично напрежение и съответно похотливо удовлетворение върху пениса и G-точката. Във фазата на пика на оргазма мускулите по цялото ти тяло се съкращават и може за момент буквално да се вцепениш от наслада, а пулсът ти да се ускори до два пъти над нормата.

Фаза 4

ОТПУСКАНЕ

Естествено че трябва да има фаза, в която тялото ти да направи обратен преход към спокойното си състояние преди възбудата. Ето какво се случва с теб тогава.

Ти релаксираш. Всичките ти мускули се отпускат, дишането се успокоява и кръвното налягане се понижава.

Уголемените ти телесни части отново се свиват. Гърдите и гениталиите ти възобновяват нормалните си размери и цвят, а еротичната руменина изчезва.

Ставаш супер чувствителна. Твърде е вероятно в тази фаза докосването на гърдите и скута да ти носи дискомфорт, така че се потопете в други чувствени наслади. Ето няколко примерни идеи: изписване на еротични послания по гърба, шията и корема, игра с  косата, масаж с ароматни масла или похапване в леглото и дрямка в прегръдките на гаджето ти, преди да се впуснете в горещи продължения.

НЕГОВИТЕ ФАЗИ НА ВЪЗБУДАТА

Безпогрешното отчитане на фазата на възбуда, в която се намира даден мъж, няма как да не ти донесе съответните чувствени дивиденти (+ отсрещни аплодисменти). Ето какво се случва с тялото му по време на секс и коя е частта, върху която трябва да се съсредоточиш.

1. Начална възбуда

Сърдечният му ритъм се ускорява, мускулите се напрягат и се появява ерекция. Напълно е възможно обаче последната да не се запази или просто да не е в състояние на супер твърдост, така че му дай малко ръчна или орална помощ, за да го приведеш в пълна секс готовност.

2. Плато

Дишането му се ускорява и мускулите се напрягат. Пенисът е в състояние на пълна ерекция и ръбът при главичката потъмнява и набъбва. На този етап вече може да се отдели сперма, така че поставянето на кондом е задължително.

3. Оргазъм

Белезите, че той е близо до крайната точка, са по-бързите тласъци, тежкото дишане и силно напрегнатите мускули. Ако искаш да го докараш до невероятна кулминация, сега е моментът да приложиш натиск в точката на перинеума. А ако искаш да отложиш финала му, трябва да го помолиш да излезе за кратка пауза.

4. Отпускане

Мъжете имат нужда от период на презареждане на похотливите батерии и обикновено го правят най-добре чрез сън. Ако не искаш да заспива преди част 2, си вземете душ заедно – така хем ще се запази чувството за близост, от което имаш нужда ти, хем той ще има време да възстанови сили.

Сподели:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
За кого ще гласувате при избори днес?
Общо гласували: 10651
архив

- Моят чичо е нумизмат. - Какво точно означава това? - Човек, който събира монети. - Какво нещо са тези чужди думи... По-рано на такъв човек просто казваха просяк...

няма нови новини
Днес: 24
hot
най-четени новини в момента
сега
2024
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ПЪРВО В ПИК TV: Премиерът Борисов с въздействаща реч на среща на високо равнище на ООН: Необходима е пълна мобилизация на международната общност (ВИДЕО/СНИМКИ)
x
Фурмите – храна за мъже
x