Определиха нова дата за Апокалипсиса - 3.09.2015 г.

ТОП НОВИНАТА

Определиха нова дата за Апокалипсиса - 3.09.2015 г.

3500
на 24.12.2012
Определиха нова дата за Апокалипсиса - 3.09.2015 г.
Автор:   Явор Белчев
След като 21 декември 2012 не се оказа фатален за света, окултисти започнаха да се надпреварват да определят нова дата за Апокалипсиса. Няколко дни след като планетите се подредиха в една линия, но мистичната Нибиру остана само във фантазията на окултистите, които предричаха сблъсък със Земята, изследователят на календара на маите Фриц Бернкоф обяви, че ни остават три години живот. Апокалипсисът ще е на 3.09.2015 г. обяви Бернкоф, цитиран от weeklyworldnews.com.
препоръчано
Сподели:
Бомба x
ЧЕТИВО ЗА ДАМИ: Kакво усещат мъжете при изпълнение на едни от най-популярните секс пози ЧЕТИВО ЗА ДАМИ: Kакво усещат мъжете при изпълнение на едни от най-популярните секс пози
ПИК TV x
ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV! Кирил Петков с първи коментар след срещата си с македонския президент Стево Пендаровски: Трябва да махнем езика на омразата от учебниците по история (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV! Кирил Петков с първи коментар след срещата си с македонския президент Стево Пендаровски: Трябва да махнем езика на омразата от учебниците по история (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 9
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това