ОПЪНАТИ НЕРВИ: Тони Стораро направи мечешка услуга на Емрах (ВИДЕО)

Чалготека

ОПЪНАТИ НЕРВИ: Тони Стораро направи мечешка услуга на Емрах (ВИДЕО)

7940
на 22.09.2022
ОПЪНАТИ НЕРВИ: Тони Стораро направи мечешка услуга на Емрах (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

Емрах Стораро не спира да забърква скандали около себе си, а с последната си постъпка срина имиджа на цялото си семейство. Малкият наследник на Човека глас постоянно кара баща си да се срамува.

препоръчано

Очевидци са възмутени от поведението му и най-вече от шофьорските му подвизи. Малкият Стораро доста често отпусна крака си върху газта, с което гази нагло закона и застрашава хиляди животи. 

Той е с много скъпо возило, вероятно същото, което Тони Стораро му купи, за да го накара да се раздели с Теди Александрова. На клипа се вижда, че изпълнителят и конкурентът му са улучили точния момент, защото двулентовият път, по който се движат, е празен.

Много катастрофи станаха напоследък, предизвикани от такива мамини и бащини синчета, които се мислят за богове на пътя, припомня "Марица". В социалните мрежи съветват Тони Стораро да вземе спешни мерки и да озапти сина си, преди да е отнел нечий невинен живот и да прекара собствения си такъв зад решетките.

свързани новини

 

Следвайте ПИК вече и в Телеграм

Сподели:
Бомба x
Често срещани грешки при катастрофа - ето какво не трябва да правят шофьорите Често срещани грешки при катастрофа - ето какво не трябва да правят шофьорите
ПИК TV x
ЕКСКЛУЗИВНО! Петър Волгин пред ПИК ТV: Борисов говори на американското посолство. Най-добрата новина е, че ПП загуби тези избори, а Възраждане има повече от НПО-то Да, България (ВИДЕО) ЕКСКЛУЗИВНО! Петър Волгин пред ПИК ТV: Борисов говори на американското посолство. Най-добрата новина е, че ПП загуби тези избори, а "Възраждане" има повече от НПО-то "Да, България" (ВИДЕО)
ново
Днес: 139
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това