Орбан прави трансатлантическа коалиция за прекратяване на войната в Украйна

Америка

Орбан прави трансатлантическа коалиция за прекратяване на войната в Украйна

34618
на 07.06.2024
Орбан прави трансатлантическа коалиция за прекратяване на войната в Украйна
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Министър-председателят на Унгария Виктор Орбан обяви планове за създаване на трансатлантическа мирна коалиция, чиято основна цел ще бъде прекратяването на войната в Украйна. 

препоръчано

Той смята това за възможно в случай на победа на Доналд Тръмп на президентските избори в САЩ и добри европейски избори, т.е. победа на противниците на военната помощ за Украйна.

"Трябва да доживеем до ноември, когато ще се проведат американските избори. Ако дотогава не се разрази война извън руско-украинския фронт. Но, ако Доналд Тръмп победи и има хубави европейски избори, то ще можем да създадем панзападна трансатлантическа мирна коалиция и да прекратим войната. Днес това изглежда като реалистичен сценарий за привържениците на мира“, смята Орбан.

По думите му лидерите на Европейския съюз в крайна сметка ще изпратят войски в Украйна, изтъква "Фокус“.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени
ПИК TV x
Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО) Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО)
ново
Днес: 60
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК