Освободените политически затворници: Не бъркайте режима на Путин със самата Русия

Европа

Освободените политически затворници: Не бъркайте режима на Путин със самата Русия

19177
на 03.08.2024
Освободените политически затворници: Не бъркайте режима на Путин със самата Русия
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Не бъркайте режима на Путин с държавата Русия - това казаха освободените след размяна политически затворници от РФ.

препоръчано

Трима от по-известните от тях дадоха пресконференция в Германия. Те заявиха, че са били целенасочено тормозени в затвора. Единият от тях прекарал 10 месеца в изолатор, което не е позволено от закона. Владимир Кара-Мурза и Иля Яшин казаха, че въпреки настояванията на надзирателите, не са написали молба за помилване до Владимир Путин. Освободените се зарекоха, че ще продължат да се борят с властта в Русия, която наричат престъпна и разрушителна.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците
ПИК TV x
ГОРЕЩО В ПИК TV! Военен прокурор проговори докъде стигна разследването на катастрофата с Кирил Петков край Аксаково: Лидерът на Промяната и Найо Тицин са разпитани, очакват се резултатите от комплексна експертиза (ВИДЕО) ГОРЕЩО В ПИК TV! Военен прокурор проговори докъде стигна разследването на катастрофата с Кирил Петков край Аксаково: Лидерът на "Промяната" и Найо Тицин са разпитани, очакват се резултатите от комплексна експертиза (ВИДЕО)
ново
Днес: 9
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК