Освободиха ппредсрочно топдилъра Перото, залял с дрога Бургас, Варна и Слънчев бряг

Темида

Освободиха ппредсрочно топдилъра Перото, залял с дрога Бургас, Варна и Слънчев бряг

16033
на 22.11.2016
Освободиха ппредсрочно топдилъра Перото, залял с дрога Бургас, Варна и Слънчев бряг
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Наркодилърът Светлин Колев, по прякор Перото, беше освободен 5 месеца предсрочно от Бургаския окръжен съд. Колев излежава две присъди за разпространение на наркотици, съобщава "Флагман".

препоръчано

Перото е арестуван в края на 2011 г. при спецакция в бургаския ж.к. „Меден рудник” заедно със Слави Тодоров, Теодора Стефанова, Живко Тенев и Милена Царска. Разследващите установили, че групата пласирала дрога в Бургас, Слънчев бряг и Свети Влас през лятото на 2011 г.

При ареста им във всеки от тях са намерени между 40-50 гр дрога на приблизителна стойност от около 1000 лв. При направен обиск на общата квартира и автомобилите на обвиняемите са открити още амфетамин, екстази и марихуана, както и незаконен пистолет с патрони. (ВИЖ ОЩЕ ТУК)

Перото признава вината си, сключва споразумение с прокуратурата и се разминава с условна присъда и 5 000 лв. глоба.

Не минава много време и Колев отново се оказва зад решетките за притежание на сериозно количество наркотици. Той е спипан през юни 2013 г. във Варна. Полицаите причакали черното му Ауди А6 на Аспаруховия мост. Багажникът на немския автомобил бил натъпкан с пико. Ченгетата открили 190 гр различни видове метамфетамин заедно с прекурсори за приготвяне на още синтетичната дрога.

При ареста Светлин пътувал с приятелката си Диана, която го предала пред полицаите. В гаража на РУП-а младата жена извадила от дамската си чанта калъф с електронна везна и демонстративно го бутнала в ръцете на дилъра с думите: „Това е твое!”

За второто престъпление Перото получава 3-годишна ефективна присъда и 5 000 лв глоба.

След като изтърпя основната част от наказанието си в Бургас, Колев беше освободен от съдия Георги Пепеляшев, който му наложи пробационна мярка за срок от 10 месеца.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 6
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК