Освободиха с „подписка” шофьора, убил Ани и Явор на бул. "Сливница"

Темида

Освободиха с „подписка” шофьора, убил Ани и Явор на бул. "Сливница"

11137
на 29.08.2023
Освободиха с „подписка” шофьора, убил Ани и Явор на бул. Сливница
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Освободиха с мярка „подписка” Адриан Антонов, който е обвинен, че блъснал и убил двойката Ани и Явор на столичния бул. „Сливница”. Това потвърди за NOVA адвокат Димитър Марковски. Според него освобождаването е, защото Антонов е обвинен за престъпление по непредпазливост, за което не може да бъде задържан повече от два месеца. Мярката е била гледана само четири дни преди да изтече този срок.

препоръчано

Съдът е преценил, че няма опасност да се укрие или извърши престъпление. Припомняме, Явор и Ани бяха ударени от Адриан на пешеходна пътека в нощта срещу 8-и май. Месеци след това граждани на столицата блокираха булеварда с искания за по-сериозни мерки срещу джигитите на пътя и справедлив процес за смъртта на младата двойка.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да не помагат на безотговорни колеги, Раците да не дават заеми САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да не помагат на безотговорни колеги, Раците да не дават заеми
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК! Джейхан Ибрямов остава за постоянно в ареста - човекът на Доган отказал да говори пред разследващите, натъпкал половината от белязаните пари в сакото (ОБНОВЕНА) ПЪРВО В ПИК! Джейхан Ибрямов остава за постоянно в ареста - човекът на Доган отказал да говори пред разследващите, натъпкал половината от белязаните пари в сакото (ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 50
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК