Остава в ареста мъжа, който заля с бензин бившата си приятелка и детето им

Темида

Остава в ареста мъжа, който заля с бензин бившата си приятелка и детето им

13224
на 12.02.2024
Остава в ареста мъжа, който заля с бензин бившата си приятелка и детето им
Автор:   ПИК

Free Bet Бонус за специалистите в Спортните Залози на efbet.com (18+)

35-годишният мъж, който се опита да изгори живи бившата си приятелка и детето им в Сливен, остава в ареста под стража. Той е поискал да бъде освободен, но съдът прие аргументите на прокуратурата за високата степен на обществена опасност на действията му, съобщава Би Ти Ви.

препоръчано

Николай Иванов влезе в залата и запази пълно мълчание. Пред съда не изразил съжаление и не е обяснил мотивите си, но е поискал да си отиде вкъщи, заявиха от прокуратурата. 

Мъжът е обвинен в подготовка на убийството на бившата си приятелка и сина им, който е на 2 години и 8 месеца. Нападението е извършено на 9 февруари сутринта около 7:30 ч., когато жената е отивала да остави детето на детска ясла, но са заляти с бензин, а Николай Иванов е държал запалка.

“Иска по-лека мярка да му бъде наложена. Евентуално парична гаранция или подписка, или домашен арест. Не изложи мотиви“, заяви говорителят на Районна прокуратура-Сливен прокурор Катя Стаменова.

С помощта на случаен минувач жената и детето се измъкват от нападателя, който е задържан. Мъжът е осъждан за кражби и има досъдебно производство за шофиране след употреба на наркотици. Има ограничителна заповед от майката на детето си заради системен тормоз, която в нарушил при нападението.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 4 март - емоцията пречи на Овните, всичко започнато носи успех на Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 4 март - емоцията пречи на Овните, всичко започнато носи успех на Скорпионите
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Въпреки напъните на сглобката да изчегърта празника - не се гаси туй, що не гасне: На 3 март Русия ни освободи от турско робство! (ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Въпреки напъните на сглобката да изчегърта празника - не се гаси туй, що не гасне: На 3 март Русия ни освободи от турско робство! (ВИДЕО)
ново
Днес: 88
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК