ОСТАВА ТОПЛО: Слънце и тихо време, живакът се качва до пролетните 19 градуса (КАРТА)

Акценти

ОСТАВА ТОПЛО: Слънце и тихо време, живакът се качва до пролетните 19 градуса (КАРТА)

23095
на 08.02.2024
ОСТАВА ТОПЛО: Слънце и тихо време, живакът се качва до пролетните 19 градуса (КАРТА)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

През нощта облачността продължи да се разкъсва и намалява, над Северна България, където духа до умерен западен вятър – времето е предимно ясно. На юг през днешния ден ще е почти тихо и сутринта на места в котловините видимостта ще е намалена. Минималните температури ще са между 1° и 6°, в София - около 2°. 

препоръчано

През деня ще бъде предимно слънчево и сравнително топло. Ще духа слаб югозападен, в Дунавската равнина и Източна България - до умерен западен вятър. Максималните температури ще са между 14° и 19°, в София - около 14°. Това съобщават от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ).
 
В планините ще е предимно слънчево. Ще духа умерен, по високите и открити части - до силен западен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 10°, на 2000 метра - около 3°.

По Черноморието ще бъде предимно слънчево. Ще духа слаб до умерен вятър от запад-югозапад. Максималните температури ще са 13°-16°. Температурата на морската вода е 6°-8°. Вълнението на морето ще бъде 1 - 2 бала.

И през следващите дни ще се задържи топло за сезона. В петък ще остане и все още слънчево, но в събота ще започне увеличение на облачността, а в неделя и понеделник се очакват и валежи, при тези температури - от дъжд.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 103
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК