Оставиха в ареста турски шофьор, опитал да подкупи на полицаи на магистрала „Тракия“

Темида

Оставиха в ареста турски шофьор, опитал да подкупи на полицаи на магистрала „Тракия“

2636
на 17.06.2022
Оставиха в ареста турски шофьор, опитал да подкупи на полицаи на магистрала „Тракия“
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

По искане на прокуратурта съдът остави в ареста турски гражданин за шофиране след употреба на алкохол и опит за даване на подкуп, съобщиха от обвинението.

препоръчано

Той е привлечен в качеството на обвиняем. На 8 юни той управлявал влекач и полуремарке по автомагистрала „Тракия“, с посока на движение от Пазарджик за София.

При проверка по надлежния ред било установено, че той се намира под влияние на алкохол. Техническо средство „Алкотест дрегер“ отчело 2,86 промила.

Обвиняемият поискал инспекторите от отдел „Специализирани полицейски сили“, извършващи проверката, да я прекратят и да не го бавят в придвижването към столицата.

За да склони униформените да не извършат действия по служба, докато се намирал в аварийна лента, той направил опит да им даде подкуп в размер на 20 евро.

По случая е започнало разследване, а водачът е бил задържан. Работата по делото продължава.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 5
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК