Оставка на културния министър "Наско", който раздава пари на транссексуални - зоват Стъки и Недялко Недялков

БЪЛГАРИЯ ДНЕС

Оставка на културния министър "Наско", който раздава пари на транссексуални - зоват Стъки и Недялко Недялков

201937
на 03.02.2022
Оставка на културния министър Наско, който раздава пари на транссексуални - зоват Стъки и Недялко Недялков
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Навръх Петльовден, 2 февруари, министерство на културата и министър Атанас Атанасов (известен като „Здравейте, аз съм Наско“) доказаха, че милеят за всичко друго, но не и за националната ни култура.

препоръчано

Атанасов в лицето на Национален фонд „Култура“ е отпуснал 10 000 лв. за транссексуалната изложба „Другите българки“, в която персонажи с неясна идентичност петнят творчеството на класика на изобразителното изкуство Владимир Димитров – Майстора.

Културното министерство не е изяснило по каква причина и по какви критерии финансира проекта, който наранява естетическите и етични чувства на ценителите на българската живопис.

И докато министър Атанасов отпуска щедро пари за транссексуалните, управляващите отказват да подпомогнат църквите и храмовете, които изнемогват под напора на баснословните сметки за ток и са пред затваряне. Няма целева държавна помощ и за бедстващите в пандемията и ценовата криза театри, оркестри, опери, галерии, читалища и музеи.

Консервативно-патриотичното движение (КПД) призовава за светкавична оставка на министър Атанас Атанасов – лице с нищожен авторитет и напълно непознато в средите на българската интелигенция, което си позволява да разхищава народни средства, за да удовлетвори субективните си възгледи за живота, изкуството и морала.

Станислав Недков – Стъки, Недялко Недялков и съмишленици

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 101
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК