Острие на ГЕРБ посече Денков и Петков: Отидоха при Оси във "Факултета" и резултатът веднага отекна във Варна. Nice, a?!

Епицентър

Острие на ГЕРБ посече Денков и Петков: Отидоха при Оси във "Факултета" и резултатът веднага отекна във Варна. Nice, a?!

62292
преди 4 часа
Острие на ГЕРБ посече Денков и Петков: Отидоха при Оси във Факултета и резултатът веднага отекна във Варна. Nice, a?!
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Отидоха Николай Денков и Кирил Петков при Оси във "Факултета" в София и резултатът веднага отекна и във Варна. Nice, a?!

препоръчано

Този хаплив коментар по адрес на "Продължаваме промяната" - "Демократична България" направи бившият министър в кабинетите на ГЕРБ Николай Нанков, след като Кирил Петков наду тромпета в Мрежата, че на частичните местни избори във Варна коалицията печели "убедително 1-вия тур за районни кметове на "Одесос" и "Приморски".

 "Убедителната" победа на "добрите сили" всъщност се случи при потресаващо ниска избирателна активност - само 10,99% гласуваха в "Одесос", а в район "Приморски" - 11,31%.

И в двата района обаче предстои втори тур. В "Одесос" на 27 октомври ще се явят Янислава Шопова от ППДБ и Георги Недев от ГЕРБ. А битката в район "Приморски" ще бъде между Николай Желязков от ППДБ и Людмила Колева-Маринова от ГЕРБ.

Подозрителни обаче се оказаха протоколите от секцията в ромския квартал на Варна - "Максуда". Там всички други кандидати имат по 1 глас, а Янислава Шопова от ППДБ -  52!

"ПП-ДБ спечелиха 94,54% от гласовете. Вижте какво нещо е - отидоха Николай Денков и Кирил Петков при Оси във "Факултета" в София и резултатът веднага отекна и във Варна. Nice, a?!", коментира по този повод Николай Нанков.

Оси е прозвището на шурея на ромския барон Кирил Киров-Японеца, в чийто ресторант лидерите на "Промяната" се озоваха на партийно събрание миналата седмица.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 22 октомври - приходите на Телците са впечатляващи, положителна промяна в личния живот на Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 22 октомври - приходите на Телците са впечатляващи, положителна промяна в личния живот на Стрелците
ПИК TV x
КУЛТОВА ИСТОРИЯ! Борисов разказа какво му се е случило за първи път, докато чака в задръстването в София (ВИДЕО) КУЛТОВА ИСТОРИЯ! Борисов разказа какво му се е случило за първи път, докато чака в задръстването в София (ВИДЕО)
ново
Днес: 1
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК