ОСТРО: Борис Вангелов от ВМРО попиля скандалния хелзински комитет

Политика

ОСТРО: Борис Вангелов от ВМРО попиля скандалния хелзински комитет

8651
на 01.10.2019
ОСТРО: Борис Вангелов от ВМРО попиля скандалния хелзински комитет
Автор:   ПИК

Лицето Кънев (председателят на Българския хелзинкски комитет Красимир Кънев – бел.ред.) през последните години натрупа страшно много негативи. Това каза по Би Ти Ви Борис Вангелов, депутат от ВМРО по повод искането на партията му главният прокурор да прекрати дейността на Българския хелзински комитет. Играта с датата за делото на Джок Полфрийман е, за да му се помогне да напусне страната. Съдии като Калпакчиев, колегите му и калпакчиевци са кариеристи, те вървят нагоре. Не на мен, на българското общество те дължат отговори. Суверенът е българският народ, той е началникът на всички власти в България, каза Вангелов и заяви, че те дължат обяснение на народа за решенията си и не могат да се крият зад никаква независимост.

WINBET – Ултра завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

препоръчано

"Защо не се приемат за меродавни аргументите на затворническата администрация, а се вземат предвид тезите на Красимир Кънев от хелзинския комитет - че на някого му липсвало сапунчето в килията. Чували ли сте БХК да защитават изнасилваните старци по селата? За тези смачкани съдби не съм ги чувал да се произнасят", попита Вангелов, според когото всички в обществото, в това число и журналистите, били на светло, а магистратите, чиито решения касаят целия народ, са в сянка и затова бил прав предишният френски посланик, че в системата има гнили ябълки.

Полфрийман не се е поправил и защо първоначално бе посочена толкова далечна дата за делото, смята Вангелов.

Всяка организация, която нарушава законите и не уважава държавността, би следвало да е закрита. Те олимпийски богове ли са, та ние едва ли не трябва да си мълчим, попита риторично депутатът.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 29 март - Лъвовете се радват на материални успехи, поредната интрига пречи на Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 29 март - Лъвовете се радват на материални успехи, поредната интрига пречи на Скорпионите
ПИК TV x
ПИК TV! Костадинов с култово предложение: ПП да се влее в ГЕРБ, а ДБ - в ДПС (ВИДЕО) ПИК TV! Костадинов с култово предложение: ПП да се влее в ГЕРБ, а ДБ - в ДПС (ВИДЕО)
ново
Днес: 49
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК