ОСТРО: Председателят на СОС е невменяем, с умствени затруднения. Като всички безделници, които го избраха

Акценти

ОСТРО: Председателят на СОС е невменяем, с умствени затруднения. Като всички безделници, които го избраха

232030
на 20.05.2024
ОСТРО: Председателят на СОС е невменяем, с умствени затруднения. Като всички безделници, които го избраха

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Тази сутрин председателят на Столичния общински съвет Цветомир Петров беше гост в сутрешния блок на партийната телевизия на ППДБ - БТВ. Всичко, което този отпаден продукт на болното ни общество избълва на нечленоразделен български език, беше покъртително!

Съжалявам, но момчето е видимо некомуникативно и с някакво психическо разтройство, което трябва да бъде дефинирано от специалист.

От всичко, което чух от това лице във връзка с незаконните действия на "Стесни София", свързани с т.нар. "реорганизация" на движението в центъра на столицата, мога да направя едно много елементарно и логично заключение, а именно, че начело на градът ми стоят хора с умствени затруднения.

Естествено това състояние на интелектуална оскъдица, граничеща с откровена невменяемост, е придружена с присъщата за подобни индивиди арогантност, безочие и цинизъм.

Става въпрос за нискоинтелигентни малограмотни инфантили, които не трябва да остават на постовете, които заемат, благодарение на други подобни маргинали, представители на една безделна класа, явяващи се техни избиратели и самопровъзгласили се за "активно гражданско общество". Ако този индивид наистина представлява "столичани", означава че положението ни е изключително тревожно и труднопоправимо.

Прокуратурата трябва спешно да се намеси и да повдигне обвинения на длъжностните лица, които платиха над милион от бюджета на града за незаконни дейности, с които предизвикаха транспортен хаос в центъра на София.

Председателят на СОС следва моментално, още на следващата сесия, да бъде снет от тази длъжност и да се избере някой вменяем, който ще бъде в състояние да изпълнява тази функция що-годе нормално, зачитайки закона.

Страхил Ангелов

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците
ПИК TV x
ГОРЕЩО В ПИК TV! Военен прокурор проговори докъде стигна разследването на катастрофата с Кирил Петков край Аксаково: Лидерът на Промяната и Найо Тицин са разпитани, очакват се резултатите от комплексна експертиза (ВИДЕО) ГОРЕЩО В ПИК TV! Военен прокурор проговори докъде стигна разследването на катастрофата с Кирил Петков край Аксаково: Лидерът на "Промяната" и Найо Тицин са разпитани, очакват се резултатите от комплексна експертиза (ВИДЕО)
ново
Днес: 8
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК