Осъдиха грък, управител на фирма в Сандански, шофирал тойотата си пиян

Региони

Осъдиха грък, управител на фирма в Сандански, шофирал тойотата си пиян

22089
на 07.12.2019
Осъдиха грък, управител на фирма в Сандански, шофирал тойотата си пиян
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

49-годишният гръцки гражданин Алекс Алексиос бе осъден на половин година лишаване от свобода с три години изпитателен срок по Закона за движение по пътищата. Присъдата постанови в Районен съд – Сандански съдия Иван Филчев, който призна за виновен А. Алексиос за това, че на 17 октомври тази година е дръзнал да управлява лек автомобил, марка „Тойота Ярис” след употреба на алкохол. От събраните доказателства по делото става известно, че гъркът, който е управител на фирма в Сандански, е спрян за рутинна проверка на ул. „Малашевска” в курортния град от дежурните полицаи, след като е тестван с дрегер, проверката е установила 1,36 примила алкохол в кръвта.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

препоръчано
свързани новини

Освен лишаването от свобода, Алексиос бе лишен да управлява МПС за срок от половин година.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да бягат от ласкатели, Раците да очакват нови запознанства САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да бягат от ласкатели, Раците да очакват нови запознанства
ПИК TV x
САМО В ПИК! Шутът на Киро с тъпа провокация - Найо Тицин нападна жена, крещи обиди в лицето й! Петков гледа безучастно и пита: Снимахте ли ме, докато си хапвах (ВИДЕО) САМО В ПИК! Шутът на Киро с тъпа провокация - Найо Тицин нападна жена, крещи обиди в лицето й! Петков гледа безучастно и пита: Снимахте ли ме, докато си хапвах (ВИДЕО)
ново
Днес: 18
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК