Осъдиха на 20 години затвор мъж, опитал да убие разследващ полицай в Казанлък

Темида

Осъдиха на 20 години затвор мъж, опитал да убие разследващ полицай в Казанлък

10024
преди 5 часа
Осъдиха на 20 години затвор мъж, опитал да убие разследващ полицай в Казанлък
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Окръжният съд в Стара Загора осъди на 20 г. затвор мъж, опитал да убие разследващ полицай в Казанлък. Това предаде БНР.

препоръчано

Присъдата следва да бъде изтърпяна при първоначален строг режим. От наказанието ще бъде приспаднато времето, в което подсъдимият е бил "задържан под стража".

Обвиняемият бе признат за виновен, за това, че на 09.10.2023 г. в Казанлък е направил опит умишлено да умъртви разследващ полицай при изпълнение на служебния му дълг. Съдът отбеляза, че деянието е извършено по хулигански подбуди. Подчертава се, че въпреки намеренеито на извършителя, не се е стигнало до настъпване на смъртта на полицая.

Присъдата не е окончателна и подлежи на протестиране и обжалване в 15-дневен срок пред Апелативен съд - Пловдив.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 22 октомври - приходите на Телците са впечатляващи, положителна промяна в личния живот на Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 22 октомври - приходите на Телците са впечатляващи, положителна промяна в личния живот на Стрелците
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК ТV! Бойко Борисов БЕСЕН: 217 милиона лихви сме платили само заради глупостите на Промяната. Вече ми поставят условия кой да е премиерът (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК ТV! Бойко Борисов БЕСЕН: 217 милиона лихви сме платили само заради глупостите на "Промяната". Вече ми поставят условия кой да е премиерът (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 127
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК