Отваря столичният аквапарк "Възраждане"

Животът днес

Отваря столичният аквапарк "Възраждане"

6522
на 10.06.2021
Отваря столичният аквапарк Възраждане
Автор:   ПИК

От 11 юни, петък, откритите басейни и пързалки на разположения в паркова среда аквапарк „Възраждане“ посрещат посетители.

препоръчано

Аквапаркът се простира върху 6700 кв. м и разполага с 5 открити басейна за деца и възрастни, както и 3 водни пързалки.

Общо 70 000 души са посетили комплекса със закрит басейн за една година, откакто работи общинският развлекателен център в парк „Възраждане“. Само аквапаркът е привлякъл 12 000 души през миналото лято.

В комплекса сред озеленяване са разположени:

-        Детски басейн с площ 123 кв.м и дълбочина 60 см

-        Бебешки басейн с площ 27 кв. м и дълбочина 20 см

-        Детски басейн с площ 660 кв.м и дълбочина 15 см, в който е разположен атракцион тип „Пратер“ с 4 водни пързалки и множество водни ефекти

-        Развлекателен басейн с площ 301 кв.м и дълбочина 140 см

-        Хидромасажен басейн с площ 44 кв.м и дълбочина 90 см

-        Водна пързалка за паралелно спускане с 3 улея

-        Две водни пързалки тип „Ролба“

Басейнът за най-малките деца и хидромасажната водна зона се поддържат с температура на водата от 27-30 градуса, посредством допълнително затопляне.

За удобство на всички желаещи да посетят обекта, ежедневно на фейсбук страницата на Комплекс „Възраждане“ ще бъде публикувана информация за температурата на водата във всеки един от басейните.

Въпреки шарената прогноза за времето през месец юни, комплексът осигурява възможност за почивка и развлечение на открито летния бар и бистро с панорамна тераса.

До края на месец юни цените за посещение на откритата част на аквапарка ще бъдат с отстъпка от редовните цени с 30%.

Атракционният комплекс ще работи от 9,00 до 19,00 часа при спазване на всички противоепидемични мерки срещу разпространението на COVID-19.

Сподели:
Бомба x
Защо ранобудниците са по-щастливи Защо ранобудниците са по-щастливи
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Лъчезар Борисов с аларма: Служебният кабинет изчегъртва парите на държавата - още не е внесен Планът за възстановяване, можеше да имаме 12 млрд. в помощ на икономиката (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Лъчезар Борисов с аларма: Служебният кабинет изчегъртва парите на държавата - още не е внесен Планът за възстановяване, можеше да имаме 12 млрд. в помощ на икономиката (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 60
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това