Отвлякоха, ограбиха и пребиха жена в севлиевско село

ЧАС ПИК

Отвлякоха, ограбиха и пребиха жена в севлиевско село

25470
преди 4 часа
Отвлякоха, ограбиха и пребиха жена в севлиевско село
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Жена на 29 години е била принудена да се качи в автомобил на улица в село Ряховците, община Севлиево. Това съобщиха от ОД на МВР в Габрово.

препоръчано

След това, при движение в посока село Крушево, ѝ е бил нанесен побой от две жени на 53 и 36 г. Те са отнели мобилния ѝ телефон и смарт часовник, и са я оставили на пътя между Севлиево и Крушево.

След издирване е установен и водачът на автомобила – 34-годишен мъж от Севлиево. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава под надзора на прокуратурата.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 21 октомври - Овните да не обещават заем на роднини, неприятели вредят на Козирозите с интриги и клевети САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 21 октомври - Овните да не обещават заем на роднини, неприятели вредят на Козирозите с интриги и клевети
ПИК TV x
Политолог пред ПИК TV: Отвращението към изборите е заложено преди четири години, когато Радев излезе с вдигнат юмрук (ВИДЕО) Политолог пред ПИК TV: Отвращението към изборите е заложено преди четири години, когато Радев излезе с вдигнат юмрук (ВИДЕО)
ново
Днес: 85
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК