Отворена връзка? Ето какви са правилата за неангажиращ секс

Бомба

Отворена връзка? Ето какви са правилата за неангажиращ секс

61318
на 04.05.2016
Отворена връзка? Ето какви са правилата за неангажиращ секс
Автор:   ПИК

Сексът понякога доскучава. Не само това, но и самата връзка може да се превърне в скучно съжителство, което по-скоро прилича на съквартирантство, отколкото на романс. Някои хора се обръщат към варианта отворена връзка. В нея обаче има някои правила, които трябва да се спазват. В противен случай рискувате отношенията ви да отидат по дяволите и да стигнете до раздяла.

препоръчано

Най-напред разберете какво точно е отворена връзка

Отворена връзка не е някаква слободия, която да ви дава право да спите с когото си поискате безразборно и след това да се приберете вкъщи при половинката си. Тази представа излиза далеч от рамките на отворената връзка и прилича повече на разграден двор, в който нито един от партньорите не се интересува от другия.

Отворената връзка се гради върху доверие и честност, пише "Аз жената". Тя следва определени правила, които ще ви помогнат да задоволите потребностите си без да нараните човека, когото обичате и с когото в крайна сметка искате връзката ви да продължи.

Уверете се, че го правите поради правилните причини

Дайте си ясна сметка защо имате нужда от отворена връзка. Искате просто да спите с други хора, за да се разнообразите или имате нужда от по-дълбока духовна и емоционална връзка с някой друг.

Ако отговорът клони повече към второто твърдение, вероятно това означава, че трябва да скъсате със сегашния си партньор. Отворената връзка няма да ви помогне да се почувствате по-добре, а само ще задълбочи нещата.

Отворените връзки предимно трябва да са на физическо ниво. Когато се намеси и емоционалността, нещата излизат извън контрол.

Установете граници

Отворената връзка не дава безкрайни възможности за своеволия. Трябва да си изясните докъде имате право да стигнете и по какъв начин. Всичко ще е по-лесно и безоблачно, ако си изясните предварително правилата на играта.

Казвайте на другите си партньори

По-добре е да намирате партньори, които нямат нищо против да участват косвено в отворената ви връзка. Така ще избегнете недоразумения, накърнени чувства и излишно влюбване, което в крайна сметка не търсите.

Преглеждайте се редовно

Важно е да правите редовните си здравни прегледи, след като имате много партньори за кратък период от време. Това ще намали риска от полово предавани болести за вас, както и за партньора ви.

Сподели:
Бомба x
ПРОБИВ: Коктейл от антитела намалява риска от COVID-19 ПРОБИВ: Коктейл от антитела намалява риска от COVID-19
ПИК TV x
САМО В ПИК TV! Социалдемократът Георги Анастасов разбива мераците на Манолова и Капон да управляват държавата (ОБНОВЕНА) САМО В ПИК TV! Социалдемократът Георги Анастасов разбива мераците на Манолова и Капон да управляват държавата (ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 202
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това