"Откраднат живот 3" е готов - съдбата отвръща на доц. Генадиев и синовете му според заслугите

ГАЛЕРИЯ ШОУ

"Откраднат живот 3" е готов - съдбата отвръща на доц. Генадиев и синовете му според заслугите

29726
на 26.01.2017
Откраднат живот 3 е готов - съдбата отвръща на доц. Генадиев и синовете му според заслугите
Автор:   ПИК

Снимките на третият сезон на най-успешния български медицински сериал "Откраднат живот" са приключили и екипът трескаво работи по монтажа на новите серии, които ще изненадат зрителите с нови попълнения в каста и интригуващи сюжетни линии, научи ПИК.

препоръчано

Възмездието, саможертвата и необратимите последствия от миналото ще бъдат в основата на новия сезон, наречен от продуцентите "Възмездието"

"На всекиму според заслуженото. Много неща се случиха през изминалите два сезона и сега е време да дойде моментът за изкупление - за едни то ще е свързано с опрощение, а за други с разрушаване на досегашния живот", разкриват от екипа на Евтим Милошев и Любо Нейков.

Третия сезон ще затвори завинаги някои истории и ще отвори нова страница, поставяйки начало на интригуващи сюжетни линии. Продуцентите загатват за появата на нови герои и акценти на значими социални теми, което с времето се превърна в традиция за сериала. 

Сподели:
Бомба x
Кои са най-сериозните и най-забавните зодии Кои са най-сериозните и най-забавните зодии
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК: Борисов и правителството удължиха извънредната епидемична обстановка до 30 април! Досега са отпуснати 2 млрд. за запазване на заетостта и за подкрепа на бизнеса (ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК: Борисов и правителството удължиха извънредната епидемична обстановка до 30 април! Досега са отпуснати 2 млрд. за запазване на заетостта и за подкрепа на бизнеса (ВИДЕО)
ново
Днес: 10
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това