Откраднаха 12 кутии за дарения за два месеца

Крими

Откраднаха 12 кутии за дарения за два месеца

5659
на 28.02.2023
Откраднаха 12 кутии за дарения за два месеца
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Майка на болно дете сигнализира за 12 откраднати кутии с дарения в рамките на 2 месеца. Средствата се събират в помощ на нейния 5-годишен син Сами, който е с ТЕЛК 85% и е с диагноза детски аутизъм. Детето трябва да премине скъпо лечение в чужбина.

препоръчано

„Има кутии в различни градове, откраднатите са от Перник. За съжаление, подобни неща се случват често. Има записи на камери, но полицията изобщо не помага”, каза пред Нова тв Ева Марчева, майката на болното дете.

До този момент благодарение на лечението състоянието на момченцето се подобрявало. „За съжаление то не се поема от здравната каса. Били сме в Киев, Мексико, Турция, защото у нас не се извършват подобни терапии”, допълни майката.

Ако желаете да помогнете на Сами, може да го направите като дарите пари по банков път.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивна прогноза за неделя - Близнаците да се пазят от неподходящи запознанства, Скорпионите да избягват агресивната критика САМО В ПИК! Алена с ексклузивна прогноза за неделя - Близнаците да се пазят от неподходящи запознанства, Скорпионите да избягват агресивната критика
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов: Протестите преди 4 години започнаха в деня, в който ГЕРБ вкара България в чакалнята на Еврозоната. Другите партии не искат да има правителство. Ако дойдат пак избори, кампания няма да правя (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов: Протестите преди 4 години започнаха в деня, в който ГЕРБ вкара България в чакалнята на Еврозоната. Другите партии не искат да има правителство. Ако дойдат пак избори, кампания няма да правя (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 3
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК