Откритото до контейнер бебе: Недоносено, измръзнало и със затруднено дишане

Животът днес

Откритото до контейнер бебе: Недоносено, измръзнало и със затруднено дишане

26062
на 13.09.2024
Откритото до контейнер бебе: Недоносено, измръзнало и със затруднено дишане
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Бебето, изхвърлено в контейнер в дуловското село Водно, е недоносено, прието е в болница със затруднено дишане и измръзнало. Поставено е в кувьоз и в момента е в стабилно състояние. „Ние бяхме готови с всичко до 10 минути. Очаквахме да дойде много по-зле. Било е скоро изоставено. Детето дойде, увито в одеяло. Приехме го с хипотермия, цялото в листа, с ниско кръвно налягане и сатурация. Топлото време също му е помогнало”, каза д-р Манева от силистренската болница.

препоръчано

Детето е било изоставено в близост до джамия. Намерено е в ранния следобед и само благодарение на бързата намеса на "Спешна помощ" и полицията, е отведено до неонатологията в болницата, предава Нова тв.

„Бъдещето на детето не е ясно. Името, което му избрахме е Найден, защото е намерен”, добави тя.

В района на селото и град Дулово има много камери, които ще помогнат на полицията да разкрие още детайли по случая.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за събота - личните отношения на Стрелците им създават проблеми, Рибите подвластни на чувствата САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за събота - личните отношения на Стрелците им създават проблеми, Рибите подвластни на чувствата
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Асеновград: Никой, освен нас, не желае да има правителство - Промяната искат да излъжат, че изборите са били опорочени (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Асеновград: Никой, освен нас, не желае да има правителство - Промяната искат да излъжат, че изборите са били опорочени (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 49
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК