Откриха мъртвото тяло на осемгодишно момиченце, обявено за издирване в Турция

Балкани

Откриха мъртвото тяло на осемгодишно момиченце, обявено за издирване в Турция

31190
на 08.09.2024
Откриха мъртвото тяло на осемгодишно момиченце, обявено за издирване в Турция
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Тялото на осемгодишно момиченце, изчезнало в Турция в продължение на 19 дни, е намерено след мащабно издирване, съобщи министърът на вътрешните работи.

препоръчано

Тялото на Нарин Гуран е намерено в река в югоизточната провинция Диарбекир, на около километър от селото, в което е живяла със семейството си, предаде АФП.

„За съжаление, безжизненото тяло на Нарин, която изчезна в село Тавсантепе, беше намерено“, написа турският министър на вътрешните работи Али Ерликая в социалната мрежа X.

Нарин Гуран изчезна на 21 август, което предизвика огромни усилия за издирване в Турция, а редица известни личности се включиха в кампания в социалните мрежи, наречена „Намерете Нарин“.

свързани новини

Миналата седмица чичо ѝ беше арестуван по подозрение в убийство и „лишаване от свобода“. Министърът на правосъдието Йълмаз Тунч съобщи в X, че „отговорните за смъртта на Нарин ще бъдат изправени пред съда“.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците
ПИК TV x
Доц. Стойчев с ТОП АНАЛИЗ пред ПИК TV: Иде вяла и скучна кампания. Компромати и скандали ще има само при... (ВИДЕО) Доц. Стойчев с ТОП АНАЛИЗ пред ПИК TV: Иде вяла и скучна кампания. Компромати и скандали ще има само при... (ВИДЕО)
ново
Днес: 96
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК