Откриха обесен собственик на автосалон във Варна

Инциденти

Откриха обесен собственик на автосалон във Варна

9396
на 18.11.2015
Откриха обесен собственик на автосалон във Варна
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

2-годишен собственик на автосалон във Варна е намерен обесен. Шефът на "Данчо Карс" увиснал на тентата на автокъщата си и бил открит от пазача.

препоръчано

Сигнал за трагедията е получен в полицията във вторник, 17 ноември. От Областната дирекция на Министерството на вътрешните работи във Варна обясниха, че няма улики за престъпление. По случая е образувано досъдебно производство под надзора на Районната прокуратура. Причините за смъртта, както и точния й час, тепърва ще се установяват.

В понеделник вечерта 42-годишният Йордан отишъл в автосалона, който се намира на булевард "Цар Освободител". Там бил и пазачът, който малко по-късно излязъл. Върнал се сутринта и открил бездиханното тяло на шефа си - увиснало на въже, закачено на тента. 

От полицията уточниха, че става въпрос самоубийство.  По непотвърдена информация собственикът на "Данчо Карс" имал сериозни финансови проблеми и непогасени задължения.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Стрелците влизат в конфликт с шефа, Везните - в отлично настроение в офиса ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Стрелците влизат в конфликт с шефа, Везните - в отлично настроение в офиса
ПИК TV x
СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до... СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до...
ново
Днес: 3
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК