Отличиха с орден в Москва бащата на Филип Киркоров

ЧАС ПИК

Отличиха с орден в Москва бащата на Филип Киркоров

17200
на 27.02.2016
Отличиха с орден в Москва бащата на Филип Киркоров
Автор:   ПИК

Бедрос Киркоров бе удостоен с орден "Комитет маршала Жукова" за заслуги към българо-руските културни отношения. Награждаването на бащата на Филип Киркоров стана по време на тържествения прием, даден от посланика на България в Москва Бойко Коцев по случай предстоящия национален празник 3 март. Денят на Освобождението бе отбелязан с акапелен концерт на руски вокали, които на чист български великолепно изпълниха "Хубава си, моя горо".

препоръчано

 Актьори поднесоха пиеса от Пушкин на многобройните приятели на България, събрали се на празничната вечер в посолството. Сред гостите бяха и много духовници, които също получиха плакети от посланика по случай 150-годишнината от покръстването на българския народ. Посланик Коцев не пропусна да спомене и канонизирането на Свети Серафим, което стана в навечерието на празника. "Това е радост и за двата ни народа. В София в Руската църква са тленните останки на чудотворец, който днес бе признат и от двете църкви. Нашите два народа са споени от една вяра и това ни прави братски", отбеляза посланикът.

 Церемонията завърши с музикална симфония от камбани на живо в залата на посолството. Бедрос Киркоров не се въздържа и също изпя една песен за любимата си България. Московчаните си тръгнаха от българското посолство с пролетно настроение, окичени с мартеници.

 

Сподели:
Бомба x
СЕНЗАЦИОННО: Пентагонът потвърди за видео с НЛО СЕНЗАЦИОННО: Пентагонът потвърди за видео с НЛО
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! ГЕРБ за лъжата с мажоритарния вот: Защо вярвате на Трифонов, след като той излъга своите избиратели? (ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! ГЕРБ за лъжата с мажоритарния вот: Защо вярвате на Трифонов, след като той излъга своите избиратели? (ВИДЕО)
ново
Днес: 165
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това