Отложиха делото срещу княгиня Калина за март

Темида

Отложиха делото срещу княгиня Калина за март

19015
на 20.02.2024
Отложиха делото срещу княгиня Калина за март
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Делото срещу Калина Сакскобургготска е отложено за март, съобщиха от Окръжна прокуратура - София. Делото се гледа в Районния съд в Самоков.

препоръчано

Днес трябваше да се проведе първото съдебно зъседание по делото за шофиране в пияно състояние срещу княгиня Калина. На него обаче се е явил само защитникът на княгиня Калина.

Дъщерята на цар Симеон катастрофира в Боровец на 19 август 2022 година. При направен тест с дрегер бяха отчетени 1,5 промила алкохол.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 22 октомври - приходите на Телците са впечатляващи, положителна промяна в личния живот на Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 22 октомври - приходите на Телците са впечатляващи, положителна промяна в личния живот на Стрелците
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК ТV! Бойко Борисов БЕСЕН: 217 милиона лихви сме платили само заради глупостите на Промяната. Вече ми поставят условия кой да е премиерът (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК ТV! Бойко Борисов БЕСЕН: 217 милиона лихви сме платили само заради глупостите на "Промяната". Вече ми поставят условия кой да е премиерът (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 125
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК