Отмениха "Банско филм фест" заради коронавируса

ГАЛЕРИЯ ШОУ

Отмениха "Банско филм фест" заради коронавируса

40391
на 06.11.2020
Отмениха Банско филм фест заради коронавируса
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Тазгодишният филмов фестивал в Банско няма да се състои. Eкипът на "Банско филм фест" и Община Банско взеха решение да отложат събитието за следващата годита.

WINBET – Ранно изплащане за брой голове за първи път в България! (18+)

препоръчано

Причината е усложнената обстановка покрай коронавируса.

"Това трябваше да бъде визията на фестивала за неговото 20-то Юбилейно издание тази година! Подготвихме за вас отново невероятно преживяване с най-добрите планинарски, екстремни филми и уникални гости! След трезва преценка на ситуацията обаче взехме тежкото решение да отложим световния кинофестивал "Банско филм фест". Най-ценно е здравето. Ще обявим нови дати догодина за физическото провеждането на най-големия културен и кинофорум за планини, екстремни спортове и приключения в тази част на Европа. Ще се постараем да организираме мини онлайн издание в дните на фестивала този ноември", гласи част от официалното съобщение.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Борисов се ядоса на ППДБ: Не реагират срещу министрите на Радев, а реагират срещу човека, който го взех от тях - Дани Митов (ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Борисов се ядоса на ППДБ: Не реагират срещу министрите на Радев, а реагират срещу човека, който го взех от тях - Дани Митов (ВИДЕО)
ново
Днес: 41
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК