Отменят изборите? Борисов не сварва да си свали анцуга, а за главата на Гешев са платени...

БЪЛГАРИЯ ДНЕС

Отменят изборите? Борисов не сварва да си свали анцуга, а за главата на Гешев са платени...

333290
на 19.02.2023
Отменят изборите? Борисов не сварва да си свали анцуга, а за главата на Гешев са платени...

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Признанието на Борисов по БТВ, че го натискат от САЩ и Европа за закона против Гешев и по тази причина той трябва да бъде приет, даже да е противоконституционен, е...смущаващо. Нека не използвам по-груба синонимия. 

препоръчано

Тук някъде българската държава приключва. Както и уважението към Борисов.

Всъщност той не каза нищо ново - ПИК първи разкри за постоянните привиквания на Борисов и други лидери на "Козяк", където безцеремонто и по болшевишки ги "профилактират" - на практика принуждават да предадат суверенитета на републиката. 

Борисов поне си призна - за пет дни три пъти в американското посолство?! По-често, отколкото на мачле. Не сварва сигурно да сваля анцуга и да навлича костюма. 

Представете си само за какво става дума, а после нека някой обяснява, че имало институции.

(Уви, отдавна помня, живях и в "реалния" социализъм, но не помня Тодор Живков или Гриша Филипов да са ходили по три пъти седмично в съветската легация, където да ги изнудват със санкции, ако не приемат този или онзи закон.)

Най-честно би било държавната колониална администрация да се разпусне - посолството работи вместо Народно събрание, правителство, полиция, НАП, съдебна власт. Така ще излезе и по-евтино на данъкоплатеца, който сега пак ще похарчи стотици милиони за поредните безсмислени избори.

За какво са ни избори, след като кабинетът се назначава от генерал-губернаторката Херо Мустафа, а не от българските депутати? Само си играем на демокрация.

Вече знаем и дневния ред на новия парламент. Както спомена г-н Борисов, "точка 1, 2, 3, 4, 5, 6...ще е законът на Крум Зарков". Иначе - тояга, нов "Магнитски"!

Колко трябва да е страшен Иван Гешев, че цялата неокомунистическа клика на демократите в Белия дом се е фиксирала в личността и пълномощията му.

По-скоро колко ли са платили дубайските и белградските бежанци за главата му, защото е очевидно, че става дума за много пари, не за принципи.

Вдигат го този човек, вместо да го повалят, повишават му цената и му отпушват широк политически хоризонт. Стига да си изиграе добре картите и да се държи мъжки. Мъжеството и родолюбието са най-сериозните дефицити сред продажния ни, наведен и зависим управленски "елит".

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми за Раците, емоции тресат Телците ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми за Раците, емоции тресат Телците
ПИК TV x
САМО В ПИК TV! Социологът от Галъп Петко Петков с ЕКСПЕРТНА ПРОГНОЗА два дни преди вота: ДПС-Ново начало, БСП и АПС са с изравнени възможности! В неделя вечер може да имаме политически хелоуин, ако... САМО В ПИК TV! Социологът от "Галъп" Петко Петков с ЕКСПЕРТНА ПРОГНОЗА два дни преди вота: ДПС-Ново начало, БСП и АПС са с изравнени възможности! В неделя вечер може да имаме политически хелоуин, ако...
ново
Днес: 27
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК