ОТМЪЩЕНИЕТО НА МИСИРКИТЕ! Хора, които не са правили нито едно интервю през живота си, громят Тъкър Карлсън

Акценти

ОТМЪЩЕНИЕТО НА МИСИРКИТЕ! Хора, които не са правили нито едно интервю през живота си, громят Тъкър Карлсън

231442
на 10.02.2024
ОТМЪЩЕНИЕТО НА МИСИРКИТЕ! Хора, които не са правили нито едно интервю през живота си, громят Тъкър Карлсън

Последвайте ни в Google News Showcase

Хора, които не са направили и едно интервю през живота си - или ако пък са направили, то не се е видяло и чуло, сега презглава громят Тъкър Карлсън. По родните тевета не мирясват - дават акъл на американеца как се прави журналистика, какво трябвало да пита и какво да не пита. А в ефира на БТВ дори проговориха за свалянето на интервюто на Карлсън от Интернет. Гого папионката пък с апломб се произнесе, че това не е журналистика.
Ами, да. Журналистика правят мисирките, така добре наречени от ББ. Тичат презглава с микрофон в ръка след политиците и задават предварително указани им въпроси.

препоръчано

168 млн. души досега са гледали интервюто на Тъкър Карлсън с Путин. И това е само в Туитър. Не броим останалите платформи. Милионната цифра автоматично ще го превърне в най-гледаемия продукт в историята. Но, според неолибералите по света и у нас, това не е журналистика. И авторът му трябва да бъде омаскарен и отречен. Само защото си е свършил работата по законите на журналистиката - дал е гласност на липсващата гледна точка.

А иначе в Русия преследвали журналистите с различно мислене. Сакън в САЩ и Европа такова нещо не се случва. Само просто има една очертана линия и тя трябва да се спазва. Откъде накъде ще се мисли и проблемите ще се разглеждат от всички страни.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за горещия четвъртък - денят е труден за Овните, Девите и Рибите да се въздържат от пътувания САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за горещия четвъртък - денят е труден за Овните, Девите и Рибите да се въздържат от пътувания
ПИК TV x
САМО В ПИК! Стреляли по редакцията на Капитал на Иво Прокопиев. Крият инцидента (ВИДЕО/СНИМКИ) САМО В ПИК! Стреляли по редакцията на "Капитал" на Иво Прокопиев. Крият инцидента (ВИДЕО/СНИМКИ)
ново
Днес: 3
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК