ОТМЪЩЕНИЕ: Крокодили изяли прочут бракониер, избил десетки защитени видове животни

ШАРЕН СВЯТ

ОТМЪЩЕНИЕ: Крокодили изяли прочут бракониер, избил десетки защитени видове животни

14707
на 05.08.2020
ОТМЪЩЕНИЕ: Крокодили изяли прочут бракониер, избил десетки защитени видове животни
Автор:   ПИК

На много места в Африка бракониерството е истински проблем. Ловците се промъкват в резервати и убежища, за да убият животни за специфични "скъпоценни" части, като роговете от слонова кост на слонове и носорози. Легалният лов, известен още като "трофеeн" лов, предимно направен за спорт и развлечения, е също толкова проблемен.

препоръчано

Животните не позволяват лесно на ловците, легални или не, да влязат на тяхна територия и да ги убият. Не, често те се бият до последно, а понякога печелят. В този случай прочут южноафрикански ловец на трофеи е бил изяден от крокодили на лов в Зимбабве.

През 2017 г. южноафриканският ловец Скот ван Зил изчезна, докато беше на лов. Известен с организирането на ловни пътувания за чуждестранни клиенти, смята се, че е бил изяден от крокодили на брега на река Лимпопо.

Той бил придружен от глутница кучета и Зимбабвийски тракер, но двойката влезе в противоположни посоки към храста. Кучетата се върнаха в лагера си без ван Зил, който беше оставил различни вещи вътре в камиона. Изпратени са спасителни екипи, както и хеликоптери, тракери и водолази в опит да го намерят.

В крайна сметка следите му бяха намерени, водещи до брега на реката, където е намерена раницата му. Това, което те смятат за човешки останки, са намерени във вътрешността на два крокодила в реката, които са тествани от криминалисти, за да определят дали принадлежат на Ван Зил или не.

свързани новини

Уебсайтът му посочва, че е извършил множество разходки с цел лов, изброявайки слонове, синия дуикер, биволи, носорози, лъвове, леопарди и антилопи като целеви животни.

Сподели:
Бомба x
Три признака, че сте във връзка с грешния човек Три признака, че сте във връзка с грешния човек
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Обвинената за получаването на колосален подкуп Десислава Иванчева отново се изправи пред съда - не уважиха искането й (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Обвинената за получаването на колосален подкуп Десислава Иванчева отново се изправи пред съда - не уважиха искането й (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 64
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това