Отнасят дясната ръка на свети Димитър Солунски в Москва

СВЕТЪТ ДНЕС

Отнасят дясната ръка на свети Димитър Солунски в Москва

5598
на 23.01.2015
Отнасят дясната ръка на свети Димитър Солунски в Москва
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Гръцки свещенослужители ще занесат на 5 февруари в Новоспаския ставропигален мъжки манастир в Москва десницата (дясната ръка) на свети Димитър Солунски, покровител на воинствата, предаде Фокус, позовавайки се на РИА Новости.
„По благословията на руския патриарх Кирил, в 70-тата годишнина от победата във Великата отечествена война, делегация на Еладската православна църква, начело с митрополит Верийски, Науски и камбанийски Панталеймон, ще донесе светинята в Новоспаския манастир”, заяви прессекретарят на манастира Юлия Стихарьова.
По нейните думи десницата на свети Димитър Солунски ще се намира в манастира от 5 до 20 февруари.

препоръчано

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците
ПИК TV x
ГОРЕЩО В ПИК TV! Военен прокурор проговори докъде стигна разследването на катастрофата с Кирил Петков край Аксаково: Лидерът на Промяната и Найо Тицин са разпитани, очакват се резултатите от комплексна експертиза (ВИДЕО) ГОРЕЩО В ПИК TV! Военен прокурор проговори докъде стигна разследването на катастрофата с Кирил Петков край Аксаково: Лидерът на "Промяната" и Найо Тицин са разпитани, очакват се резултатите от комплексна експертиза (ВИДЕО)
ново
Днес: 5
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК