Отново терористична заплаха в Тунис

ЧАС ПИК

Отново терористична заплаха в Тунис

6752
на 19.03.2015
Отново терористична заплаха в Тунис
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Една от централните улици на тунизийската столица е отцепена заради терористична заплаха. Това съобщи радио "Шемс ФМ" /"Shems FM"/. По негови данни мярката е била предприета поради информация за възможна заплаха срещу сградата на Националната радио на булевард "Либерте".

препоръчано

Районът около нея е отцепен. Това сТава ден след терористичното нападение срещу чуждестранни терористи в националния музей на едноименната столица Тунис, при което загинаха 23 души. Отговорност за нападението пое групировката "Ислямска държава".

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за 8 октомври: Везните да не пътуват, сексът е препоръчителен за Близнаците и Девите, но Овните да не си го и помислят САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за 8 октомври: Везните да не пътуват, сексът е препоръчителен за Близнаците и Девите, но Овните да не си го и помислят
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! ЦИК с последни новини за подготовката на изборите - без секции в Израел и Ливан заради ситуацията там (ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! ЦИК с последни новини за подготовката на изборите - без секции в Израел и Ливан заради ситуацията там (ВИДЕО)
ново
Днес: 82
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК