Отриха две тела от потъналата луксозна яхта край Сицилия

Европа

Отриха две тела от потъналата луксозна яхта край Сицилия

17460
на 21.08.2024
Отриха две тела от потъналата луксозна яхта край Сицилия
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Отриха две тела на загинали след потъването на луксозна яхта край Сицилия, съобщиха италиански медии. Самоличността им все още не е известна.

препоръчано

Констатирано е, че те са втората и третата жертва на корабокрушението, открити при издирване на оцелели. Припомняме, че тялото на главния готвач на яхтата Рекалдо Томас беше намерено малко след потъването на плавателния съд.

Луксозната яхта, с 22-ма души, потъна в понеделник край град Портичело, близо до сицилианското пристанище Палермо, след като торнадо премина през района, припомня Нова телевизия.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивна прогноза за неделя - Близнаците да се пазят от неподходящи запознанства, Скорпионите да избягват агресивната критика САМО В ПИК! Алена с ексклузивна прогноза за неделя - Близнаците да се пазят от неподходящи запознанства, Скорпионите да избягват агресивната критика
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов: Протестите преди 4 години започнаха в деня, в който ГЕРБ вкара България в чакалнята на Еврозоната. Другите партии не искат да има правителство. Ако дойдат пак избори, кампания няма да правя (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов: Протестите преди 4 години започнаха в деня, в който ГЕРБ вкара България в чакалнята на Еврозоната. Другите партии не искат да има правителство. Ако дойдат пак избори, кампания няма да правя (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 1
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК