Отстраниха от длъжност полицайката от Първо РПУ Симона Радева: Нарушавала етичния кодекс

Епицентър

Отстраниха от длъжност полицайката от Първо РПУ Симона Радева: Нарушавала етичния кодекс

55719
на 11.07.2022
Отстраниха от длъжност полицайката от Първо РПУ Симона Радева: Нарушавала етичния кодекс
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Отстраниха за два месеца от длъжност полицайка от Първо РУ в София. Това съобщи МВР.

препоръчано

Със заповед на директора на СДВР от 8 юли е образувано дисциплинарно производство срещу служител в група „Охрана на обществения ред“ към сектор „Охранителна полиция“ при Първо РУ, уточняват от полицията.

Дисциплинарно производство е образувано на основание налични данни за нарушения на етичните правила за поведение на държавните служители в МВР, Етичния кодекс за поведение на държавни служители в МВР, утвърден със заповед на министъра.

Служителката е отстранена от длъжност за срок от 2 месеца, считано от 8 юли. Законът позволява еднократно удължаване на срока с още един месец.

В съобщението от МВР не се уточнява името на отстранената служителка.

Става въпрос за полицайката Симона Радева, за която се твърди, че е помогнала на Георги Семерджиев да се укрие след тежката катастрофа в София.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ГОРЕЩО В ПИК TV! Военен прокурор проговори докъде стигна разследването на катастрофата с Кирил Петков край Аксаково: Лидерът на Промяната и Найо Тицин са разпитани, очакват се резултатите от комплексна експертиза (ВИДЕО) ГОРЕЩО В ПИК TV! Военен прокурор проговори докъде стигна разследването на катастрофата с Кирил Петков край Аксаково: Лидерът на "Промяната" и Найо Тицин са разпитани, очакват се резултатите от комплексна експертиза (ВИДЕО)
ново
Днес: 24
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК