Отстраниха тумор с размерите на пъпеш от лицето на 5-годишно етиопче

Африка

Отстраниха тумор с размерите на пъпеш от лицето на 5-годишно етиопче

5342
на 08.07.2021
Отстраниха тумор с размерите на пъпеш от лицето на 5-годишно етиопче
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Лекарите в Ню Йорк отстраниха огромен тумор с размер на пъпеш от лицето на 5-годишно етиопско момиче в операция, продължила няколко часа, съобщава "Ню Йорк Таймс".

препоръчано

Нагалем Алафа живее в етиопско село. Според вестника тя никога не е имала достъп до специализирана медицинска помощ и от самото раждане е страдала от "съдова аномалия" на лицето си.

Заради това момичето не е можеро да посещава училище и да общува с връстниците си. През цялото време родителите й са я криели у дома.

Доброкачественият тумор започна да расте бързо по лицето на момичето от раждането. Ако не е бил отстрани, малката етиопка е била заплашена от задушаване.

Превод и редакция: ПИК

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 6 октомври - успехът обръща гръб на Скорпионите, проблеми връхлитат Рибите САМО В ПИК! Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 6 октомври - успехът обръща гръб на Скорпионите, проблеми връхлитат Рибите
ПИК TV x
УНИКАЛНО ШОУ В ПИК! Колтуклиева направи на салата Бареков насред центъра на София: Как не те е срам! Целуваше задниците на... (ВИДЕО) УНИКАЛНО ШОУ В ПИК! Колтуклиева направи на салата Бареков насред центъра на София: Как не те е срам! Целуваше задниците на... (ВИДЕО)
ново
Днес: 23
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК