Оттеглят едно от обвиненията срещу Кевин Спейси за сексуален тормоз

Шоу свят

Оттеглят едно от обвиненията срещу Кевин Спейси за сексуален тормоз

4347
на 05.05.2021
Оттеглят едно от обвиненията срещу Кевин Спейси за сексуален тормоз
Автор:   ПИК

Федерален съдия в Ню Йорк нареди на анонимния ищец, който обвини актьора Кевин Спейси в сексуален тормоз, да разкрие самоличността си, съобщава Deadline.

препоръчано

Звездата от „Стар Трек“ Антъни Рап и мъж с инициали „С.Д.” заведоха съвместно дело за сексуално насилие, случило се през 80-те години на миналия век срещу американския актьор и режисьор Кевин Спейси през септември 2020 г.

Съобщава се, че мъжът, участвал в производството с инициали "С.Д.", е бил уведомен от съда, че в срок от 10 дни трябва да разкрие истинското си име. Адвокатите на мъжа са уведомили съда, че емоционалното състояние на техния клиент не му позволява да продължи да участва открито в производството и той ще оттегли иска си, пише вестникът.

Големият скандал около Кевин Спейси започна с изявление на Антъни Рап, който каза, че когато е бил на 14 години, пияният актьор се е опитал да го изнасили. Спейси заяви, че не си спомня инцидента с непълнолетния Рап, но въпреки това му се извини. Впоследствие мексиканският актьор Роберто Кавазос също заяви публично, че е бил жертва на сексуален тормоз от страна на Спейси и познава много други хора, попаднали в подобна ситуация.

Сподели:
Бомба x
Седем начина да преборите самотата Седем начина да преборите самотата
ПИК TV x
САМО В ПИК TV: Миро от Биг Брадър строял жилищен комплекс за милиони преди смъртта си САМО В ПИК TV: Миро от "Биг Брадър" строял жилищен комплекс за милиони преди смъртта си
ново
Днес: 49
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това