ОТ АРХИВА! Хилда Казасян за сватбата си с Чочо: Не пазя булчинската рокля, не обичам да складирам стари вещи в дома си (СНИМКИ)

ГАЛЕРИЯ ШОУ

ОТ АРХИВА! Хилда Казасян за сватбата си с Чочо: Не пазя булчинската рокля, не обичам да складирам стари вещи в дома си (СНИМКИ)

93775
на 05.12.2020
ОТ АРХИВА! Хилда Казасян за сватбата си с Чочо: Не пазя булчинската рокля, не обичам да складирам стари вещи в дома си (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

Хилда Казасян не пази роклята, с която се е омъжила за талантливия актьор, оставил зад себе си незабравими роли в театъра, киното и телевизията Чочо Попйорданов. Бракът му с джаз певицата изтрая само осем години.

препоръчано

Хилда и Чочо се запознават на един Великден. На първата им среща Попйорданов е поразен от нейния чар, самочувствие и жизненост. Научава, че Хилда обича да пазарува с кошница и веднага й поднася един екземпляр. Оттук нататък нещата стават все по-сериозни.

Плановете на Казазян да се омъжи за Чочо по дънки и тениска се сгромолясват буквално часове преди сватбата, когато разбира, че избраникът й си е поръчал официален костюм. "Научих това два дни преди сватбата. Казах си, че не мога да отида по дънки и и аз трябва да се подготвя. На Римската стена имаше едно шивашко ателие. Отидох й се примолих: "Спешно ми трябва рокля, след два дни се женя". Шивачката се шокира. От друго магазинче купих плат в екрю и единственото, което ме интересуваше бе роклята да е със затворено деколте, с ръкави и отзад да има една джуфка. Нямаше време да я пробвам, затова на сватбата ми беше доста широка", разрови се из сватбените си спомени Хилда.

Следите на сватбената рокля отдавна са изгубени, тъй като джаз певицата не обича да пази стари вещи. "Аз съм от хората, които смятат, че трябва да се освобождаме от вещи, от всичко старо, и хвърлям непрекъснато. Ако някой го интересува, може да дойде пред нас, всеки ден се изхвърля какво ли не. Мисля, че и роклята някъде е отишла...", призна Казасян при гостуването си в "Преди обед".

След като подписали събрали приятелите си на почерпка. "20 минути след сватбата си направихме купон, като не предупредихме приятелите ни, че след още 20 ще им избягаме. Отидохме при наши близки в Стария град в Пловдив. На следващия ден миличкият ми Чочо имаше представление. За 8 години, колкото бяхме женени, това беше най-бързото му прибиране след представление. Докато го чаках, се чудих какво да правя в хотела. Реших да го изненадам. Купих си черна боя за коса, но не знаех, че освен косата, боядисва и всичко друго около нея. Когато Чочо се прибра, неговата младоженка беше с чисто черни ръце и лице. Но си прекарахме незабравимо", разсмя се Хилда.

Сподели:
Бомба x
Кои са най-сериозните и най-забавните зодии Кои са най-сериозните и най-забавните зодии
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК: Борисов и правителството удължиха извънредната епидемична обстановка до 30 април! Досега са отпуснати 2 млрд. за запазване на заетостта и за подкрепа на бизнеса (ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК: Борисов и правителството удължиха извънредната епидемична обстановка до 30 април! Досега са отпуснати 2 млрд. за запазване на заетостта и за подкрепа на бизнеса (ВИДЕО)
ново
Днес: 11
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това