От Етър потвърдиха за Бербатов - шеф на клуба проговори за финансовата част

Топ новина

От Етър потвърдиха за Бербатов - шеф на клуба проговори за финансовата част

3678
на 13.01.2021
От Етър потвърдиха за Бербатов - шеф на клуба проговори за финансовата част
Автор:   ПИК

От Етър потвърдиха информацията за привличането на Димитър Бербатов в спортно-техническия щаб. Председателят на Управителния съвет Деян Куздов разкри, че бившият капитан на националния отбор не е имал никакви финансови претенции.

препоръчано

"Това, че футболист като Бербатов ще работи в клуба е положително не само за Етър, но и за Велико Търново като цяло. Мисля, че е позитивно за развитието на футбола в България като цяло. Според мен е важно хората, които са били навън, които са натрупали необходими опит и знания, да се върнат тук и да помогнат да изкачим футбола на по-високо ниво.
  
Искам да подчертая, че тук не става въпрос за финансови претенции от страна на Димитър Бербатов. Той иска да помогне. Смята, че Етър е добър старт за него в треньорската професия. Той е в много добри отношения с целия ни треньорски екип. Това е най-подходящата обстановка и атмосфера, в която той може да започне кариерата си като треньор", коментира Куздов пред "Хоризонт".
 
Димитър Бербатов ще работи най-вече с нападателите и ще има за цел да помогне за развието на техните качества.

"В нашия отбор те са по-млади момчета и има какво да научат от човек като Бербатов", добави Куздов.

Сподели:
Бомба x
Задава се ретрограден Меркурий - как ще се отрази на всяка зодия Задава се ретрограден Меркурий - как ще се отрази на всяка зодия
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК: Борисов и правителството удължиха извънредната епидемична обстановка до 30 април! Досега са отпуснати 2 млрд. за запазване на заетостта и за подкрепа на бизнеса (ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК: Борисов и правителството удължиха извънредната епидемична обстановка до 30 април! Досега са отпуснати 2 млрд. за запазване на заетостта и за подкрепа на бизнеса (ВИДЕО)
ново
Днес: 279
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това