ОТ КУХНЯТА! Напрежение в редиците на Доган в Кърджали - Сокола пробутва своя любимка напред в листата

Акценти

ОТ КУХНЯТА! Напрежение в редиците на Доган в Кърджали - Сокола пробутва своя любимка напред в листата

228301
преди 15 часа
ОТ КУХНЯТА! Напрежение в редиците на Доган в Кърджали - Сокола пробутва своя любимка напред в листата
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Елван Атилла е новата любимка на Ахмед Доган в 9-и Кърджалийски многомандатен избирателен район, разкриха пред "24Родопи" отлично осведомени източници. Тя не само е неговата надежда в състезанието за депутатски мандати на 27 октомври, но е дал пълен картбланш да постигне голямата си цел – да стане следващият кмет на община Момчилград.

препоръчано

Съпругата на Юджел Наим Атила от Хасково, който в зората на демокрацията е бил шофьор на Доган и за добра служба се издигна до зам.-министър, ще бъде на избираемо място в кандидатската листа на коалицията на „Сбор“ и „Земеделски народен съюз“ – „Алианс за права и свободи“ (АПС).

Ахмед Доган вече е наредил листата, каквато била практиката от 1990 година насам – той винаги има последната дума. Любопитно е, че двама от най-видните представители на фракцията на Доган - бившите кметове на Кърджали и Ардино Хасан Азис и Ресми Мурад нямат никакви шансове да станат депутати. Двамата видни представители на фракцията „Аталай-Чакъров“ няма да попаднат в кандидатската листа на „Алианс за права и свободи“ (АПС).

Относно избора си, Доган отбелязал: „Хасан Азис и Ресми Мурад се борят за имунитети, защото са клиенти на прокуратурата, докато при Елван е само кауза“. Припомняме, че Доган отказа на Хасан Азис пореден кметски мандат в Кърджали, а Ресми Мурад получи серийно "Не" за желанието му да се върне на кметския стол в Ардино или поне да стане председател на сесията. 

Единственият народен представител от региона, който бе изключен от ПГ на ДПС и работи за фракцията – Павлин Кръстев, ще бъде вписан в листата на задни позиции.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците
ПИК TV x
Доган се изниза от централата на ДПС - охранители държаха медиите на разстояние (СНИМКИ/ВИДЕО) Доган се изниза от централата на ДПС - охранители държаха медиите на разстояние (СНИМКИ/ВИДЕО)
ново
Днес: 2
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК