От месопреработвателната компания JBS са платили на хакери 11 млн. долара откуп

Америка

От месопреработвателната компания JBS са платили на хакери 11 млн. долара откуп

4707
на 10.06.2021
От месопреработвателната компания JBS са платили на хакери 11 млн. долара откуп
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Ръководството на транснационалната корпорация JBS, специализирана в преработката на месо, е изплатила 11 млн. долара откуп на хакерите, които по-рано атакуваха компютърните системи на компанията, използвайки вирус. Това съобщи ръководителят на американското подразделение на компанията Андре Ногейра пред The Wall Street Journal.

препоръчано

„Беше изключително болезнено да плащаме на престъпници, но постъпихме правилно по отношение на нашите клиенти”, заяви пред изданието Ногейра.

Той уточни, че откупът е бил предаден на хакерите, след като по-голямата част от предприятията на компанията са подновили работата си, която бе спряна заради хакерската атака.

 

Превод и редакция: ПИК

 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 6 октомври - успехът обръща гръб на Скорпионите, проблеми връхлитат Рибите САМО В ПИК! Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 6 октомври - успехът обръща гръб на Скорпионите, проблеми връхлитат Рибите
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Колтуклиева хвана Биршен Ибрямова на къс пас след удобното интервю по бТВ. Жената на Джейхан се скри в палатката след абсурдни обяснения за 100-те бона подкуп (ВИДЕО/СНИМКИ/ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Колтуклиева хвана Биршен Ибрямова на къс пас след удобното интервю по бТВ. Жената на Джейхан се скри в палатката след абсурдни обяснения за 100-те бона подкуп (ВИДЕО/СНИМКИ/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 63
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК