ОТ ПОСЛЕДНИТЕ МИНУТИ! Арестуваха издирвания за зверско убийство Петър Попчето

Крими

ОТ ПОСЛЕДНИТЕ МИНУТИ! Арестуваха издирвания за зверско убийство Петър Попчето

16736
на 12.12.2019
ОТ ПОСЛЕДНИТЕ МИНУТИ! Арестуваха издирвания за зверско убийство Петър Попчето
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Издирваният за зверско убийство рецидивист Петър Попчев, по прякор Попчето, е арестуван днес в София. Бургазлията потъна вдън земя, след като научи, че може да получи доживотен затвор за тежкото престъпление, извършено в центъра на града през лятото на 2016 г. Попчето беше издирван половин година и се наложи съдебното заседание срещу него да тръгне задочно, съобщава "Флагман".

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

препоръчано

„Невинен съм и искам всички да го разберат. Не съм аз убиецът, а другият човек, който дори си призна. Призна си отвсякъде! Това е една скалъпена работа с фалшифициране на показанията“, заяви по телефона пред изданието в края на август Попчев.

Попчето може да отнесе сериозна присъда и за побоя от началото на май пред бар „Мокай“ в ж.к. „Зорница“. Досъдебното производство срещу него по случая е започнато като причиняване на лека телесна повреда по хулигански подбуди, но е твърде вероятно да се преквалифицира в средна телесна повреда след резултатите от експертизата.

Попчев е обвиняем и за погрома в „Сакса бийч“.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса
ПИК TV x
Викат Бойко Рашков в комисията в парламента, която нищи ОПГ-то в Митниците! Хората на Слави: Това, което чухме от МВР, е скандално! Даваме договора с Боташ на българската прокуратура (ВИДЕО) Викат Бойко Рашков в комисията в парламента, която нищи ОПГ-то в Митниците! Хората на Слави: Това, което чухме от МВР, е скандално! Даваме договора с "Боташ" на българската прокуратура (ВИДЕО)
ново
Днес: 95
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК