ОТ ПОСЛЕДНИТЕ МИНУТИ: ГЕРБ съди Бойко Рашков за 100 000 лв.

Акценти

ОТ ПОСЛЕДНИТЕ МИНУТИ: ГЕРБ съди Бойко Рашков за 100 000 лв.

87717
на 14.01.2022
ОТ ПОСЛЕДНИТЕ МИНУТИ: ГЕРБ съди Бойко Рашков за 100 000 лв.
Автор:   ПИК

ПП ГЕРБ внесе в Софийски градски съд искова молба за 100 000 лв. срещу Бойко Рашков във връзка с изявленията му за парите от магистрала “Хемус“.

препоръчано

В първите дни на 2022 г. пред журналисти, след разпита му в прокуратурата, министърът на вътрешните работи заяви, че 30-40% от парите за “Хемус” са се насочвали към ГЕРБ.

От ГЕРБ поискаха вътрешния министър да докаже твърденията си и заявиха, че ще го дадат на съд.

“За пореден път Бойко Рашков лъже и хвърля в общественото пространство обвинения без да посочи доказателства за тях! Ето защо ГЕРБ ще даде на съд Бойко Рашков. Нека докаже твърденията си в съда или да понесе отговорност за лъжите си!“, написаха в декларация на 4 януари от партията.

Делото вече е образувано и разпределено на съдия  докладчик.

Сподели:
Бомба x
12 типа секс, които трябва да опитате 12 типа секс, които трябва да опитате
ПИК TV x
САМО В ПИК TV! Николай Бареков с горещ коментар за гей скандала с Киро, семействата и любовниците в кабинета: Управлява ни един малоумник, който отиде в Брюксел да плюе по врага на Прокопиев - Делян Пеевски (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) САМО В ПИК TV! Николай Бареков с горещ коментар за гей скандала с Киро, семействата и любовниците в кабинета: Управлява ни един малоумник, който отиде в Брюксел да плюе по врага на Прокопиев - Делян Пеевски (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 149
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това